TrA.Subject

TrA.Announcement

Vart vill du åka?

Välj elfärjan över sundet


Köp biljett online och spara i förhållande till hamnpriser.

Att göra 20 minuter bort

20 minuter. Längre tid tar det inte att segla till Helsingör och upplevelserna som väntar i Danmark på andra sidan Öresund.

Läs mer

Rabatt på upplevelser

Få rabatt på inträdet till massor av museer, nöjesparker och utflyktsmål i Helsingör, Nordsjälland och resten av Danmark.

Se erbjudanden

Nyheter i butiken!

Vi har fyllt butikerna ombord med nyheter och erbjudanden på parfym, skönhet, godis, kläder och alkohol.

Se nyheter & erbjudanden

Alltid ombord

Ta en Tura

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Tura med oss

Parkera ombord när du shoppar

Parkera bilen ombord och handla till fantastiska priser i våra butiker. I biljettpriset ingår en tur- och returresa och dessutom tre flak Carlsberg Grön öl eller Coca-Cola. 

Läs mer

Nyheter i butiken

Sommar, sol och nyheter i butiken! Vi har fyllt butikerna ombord med nyheter och erbjudanden på parfym, skönhet, godis, kläder och alkohol

Aktuella erbjudanden

Caféer

Vilken färja du än reser med, kan du ta en klassisk räkmacka eller en kopp nybryggt kaffe. I våra caféer är servicen lika generös som öppettiderna.

Våra caféer

Restauranger

Njut av god mat, välgjorda cocktails och fantastisk havsutsikt. Välkommen till vår restaurang ombord på Aurora.

Se våra menyer

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.