Vart vill du åka?

Den lilla stora resan

Köp biljett online och spara i förhållande till hamnpriser.

Nästa avgång

05:30 Tycho Brahe

  • 06:00Aurora
  • 06:30Tycho Brahe
  • 07:00Aurora
  • 07:30Tycho Brahe
  • 08:00Aurora
Alla avgångar

Information rörande COVID-19

Enkel och smidig överfart utan onödiga köer.

Läs mer här

Alltid ombord

Shopping

Handla vin, öl, godis, parfym och mycket annat till upp till 50% lägre priser än på land. Missa inte våra aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden

Restauranger

Njut av god mat, välgjorda cocktails och fantastisk havsutsikt. Välkommen till vår restaurang ombord på Aurora.

Se våra menyer

Ta en Tura

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Tura med oss

Caféer

Vilken färja du än reser med, kan du ta en klassisk räkmacka eller en kopp nybryggt kaffe. I våra caféer är servicen lika generös som öppettiderna.

Våra caféer

Åk på äventyr

Hållbarhet ombord

Våra eldrivna färjor laddas upp av laserguidade robotarmar, varje gång färjan är i hamn. Uppladdningen sker jättesnabbt, med grön energi, medan bilarna kör av och på färjan. Vi är världens första högintensiva batteridrivna färjelinje och arbetar löpande med att minimera vårt CO2-utsläpp. När du seglar med oss, bidrar du till att hålla Öresund grönt. Tillsammans gör vi Öresund grönare.

Läs mer

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka målinriktade erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.