Vart vill du åka?

Den lilla stora resan

Köp biljett online och spara i förhållande till hamnpriser.

20 minuter till danska upplevelser

20 minuter. Längre tid tar det inte att segla till Helsingör och upplevelserna som väntar på andra sidan sundet.

Lär mer

Höstbuffé på Waves

På höstens buffé dukar vi upp massor av spännande rätter med fokus på höstprimörer, kött och skaldjur. Njut av vår buffé måndag-torsag.

Boka bord

Nästa avgång

22:10 Aurora

  • 22:40Tycho Brahe
  • 23:10Aurora
  • 23:40Tycho Brahe
  • 00:10Aurora
  • 00:50Tycho Brahe
Alla avgångar

Rabatt på coronatest

Alltid ombord

Shopping

Handla vin, öl, godis, parfym och mycket annat till upp till 50% lägre priser än på land. Missa inte våra aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden

Restauranger

Njut av god mat, välgjorda cocktails och fantastisk havsutsikt. Välkommen till vår restaurang ombord på Aurora.

Se våra menyer

Ta en Tura

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Tura med oss

Caféer

Vilken färja du än reser med, kan du ta en klassisk räkmacka eller en kopp nybryggt kaffe. I våra caféer är servicen lika generös som öppettiderna.

Våra caféer

Åk på äventyr

Hållbarhet ombord

Visste du att vi är det första rederiet i världen, som endast serverar MSC- och ASC-märkt fisk och skaldjur ombord? Vi jobbar för att våra gäster ska ha det så lätt som möjligt att välja hållbart. Det finns absolut ingen anledning till att slåss om maten, för det finns gott om den. Varje år serverar vi cirka 26 ton fisk och skaldjur ombord på våra färjor.

Läs mer

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.