Vart vill du åka?

Res till Öresunds lägsta pris fr 136:-

Ta bilen till Danmark! Enkelt och smidigt.

Nästa avgång

02:00 Tycho Brahe

  • 03:10Tycho Brahe
  • 03:40Aurora
  • 04:20Tycho Brahe
  • 04:50Aurora
  • 05:30Tycho Brahe
Alla avgångar

Vi är så laddade!

Välkommen ombord

Välkommen ombord på världens första högintensiva färjelinje med batteridrift.

Alltid ombord

Café

Ta en riktig klassiker, två röda och en grön, eller se vågorna skvalpa mot fören med en kaffe i handen. Anamma det danska "hygge" och ta en paus på vägen. Välj mellan FoodXpress för snabba måltider eller besök kaffebaren Ristretto. Läs mer om våra caféer.

Shopping

Shoppa till bra sjöpriser ombord. Godis, parfymer, leksaker och starka drycker - Här finns något för alla. Våra priser är alltid upp till 50 % lägre än iland och vi har alltid öppet ombord. Läs mer om shopping ombord.

Restaurang

Riktigt god mat och att äta ute är vår typ av vardagslyx. Gör man det dessutom med Öresund som utsikt blir det lite extra. Välkommen till Waves Restaurang på Aurora eller LAT56˚ Bistrobar på Hamlet. Läs mer & boka bord!

Erbjudanden och rabatter

Ta färjan till Danmark, Tyskland eller längre ut i Europa. Vi har flera erbjudanden och rabatter på utflyktsmål som Knuthenborg Safaripark, Den Blå Planet och Gavnø Slot.

Fler utflyktstips

Res till Öresunds lägsta pris

Ta bilen till hygget i Danmark. Skaffar du AutoBizz Smart–avtal får du många fördelar. Du reser smidigt, enkelt och till Öresunds lägsta pris. Du tjänar på det direkt, även om du bara ska besöka Danmark en gång!

Skaffa AutoBizz Smart