TrA.Subject

TrA.Announcement

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår, förutom en oslagbar havsutsikt, 3 danska smörrebröd inkl stilla vatten /Ramlösa /Tuborg Grön, kaffe och wienerbröd samt tävlingspriser. Först till kvarn gäller! Anmäl dig senast onsdag före den aktuella speldagen.

Vårens speldagar

Nu är det återigen dags för bridgespel på Tycho Brahe och vi kommer till denna gång att köra nedan fredagar:

17/2

17/3

14/4

12/5

2/6

Max 2 speltillfällen per par till att börja med, för att så många som möjligt ska kunna vara med och spela. 

Först till kvarn, så återkom så snart som möjligt för att säkra era platser. 

Välkomna ombord!

Bridge biljett

225 kr/person. Bridgebiljetten köpes i biljettförsäljningen, kom i god tid. I biljetten ingår 3 st danska smörrebröd inkl stilla vatten/Ramlösa/Tuborg Grön, kaffe och wienerbröd samt tävlingspriser. Turen pågår mellan 11.40-16.30.

Bordsavgift: 30:- /person, betalas på plats.

Samling

Knutpunkten, avgångshall, plan 2, kl. 11.10

Färjan avgår: Kl 11.40, dörrarna stängs 3 minuter innan.

Övrig information

Anmäler du dig ensam så placeras du på reservlista till dess att ytterligare en singelspelare anmäler sig. Visar det sig att inga fler singelspelare anmäler sig, avbokas platsen.

Bokningsförfrågan

Här kan du göra din bokningsförfrågan. Det är först till kvarn som gäller, dock måste förfrågan skickas in senast onsdag före den aktuella speldagen. Max 2 speltillfällen per par till att börja med, för att så många som möjligt ska kunna vara med och spela.

Max 28 par per speltillfälle.

Observera att du inte är anmäld förrän du fått en bekräftelse på din bokningsförfrågan.

SPELARE 1

SPELARE 2

Här kan du läsa ForSeas integritetspolicy.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.