TrA.Subject

TrA.Announcement

Med vår Crazy Tuesday-biljett får du en upplevelse som sticker ut från en helt vanlig tisdag. Ett galet bra erbjudande!
I biljetten ingår:
- Shopping med 15% rabatt
- Lunch i caféet
- Färjebiljett

Biljetten är giltig på tisdagar med avgång mellan kl. 11.00 och 13.40.

Vad du får för 99:-

Galet god lunch

I biljetten ingår det lunch från vår Crazy Tuesday-meny. Välj mellan smörrebröd, räkmacka eller en sallad från caféet ombord. Läsk eller vatten är inkluderat i menyn. Lunchen kan avnjutas i caféet eller ute på soldäck. Den fantastiska havsutsikten bjuder vi på.

Shoppa med rabatt

Med vår Crazy Tuesday-biljett kan du shoppa loss ordentligt i butiken. I biljetten ingår det nämligen 15% rabatt på allt i shoppen!* Fyll på barskåpet med alkohol, unna dig en ny parfym eller kosmetik och stilla sötsuget med vårt gedigna utbud av både sött och salt godis. Se delar av utbudet på vår shoppingsida.
*Gäller på ordinarie priser och gäller ej tobak.

Mot shoppingsidan

Praktisk information

Biljetten köps i biljettkassan i terminalen på Helsingborg C. I Crazy Tuesday-biljetten ingår färjebiljett, lunch och shopping med rabatt. Gå ombord på din favoritfärja, biljetten gäller på alla tre färjorna; Hamlet, Tycho Brahe och Aurora. Biljetten är giltig på tisdagar med avgång mellan kl. 11.00 och 13.40. Biljetten är en landgångsbiljett enkel väg, det vill säga gäller den endast om du stannar kvar på båten och inte går av i Danmark. 

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.