Svängig traditionell dansjazz

Jazzkväll med buffé och massor av dans på Tycho Brahe.

Avgång från Helsingborg 16.30
Jazzbuffén serveras från 17-18 därefter är det livemusik och dans från 18-20.

Boka bord
Från Sverige (+46) 042-18 61 30, från Denmark (+45) 88 71 19 60.
restaurangbokning@forseaferries.com

 

Kommande jazzkvällar

9 oktober
Six Foot Stompers

Jazzbuffé
Förrätt: Sparrissoppa med små frikadeller.
Huvudrätt: Kycklingfilé med salvia och dragon, små smörstekta pom rissolles, mild pepparsky samt säsongens sallad.

Pris: 305:-

 

6 november
The Spirit of New Orleans

Jazzbuffé
Förrätt: Blomkålssoppa med krutonger.
Huvudrätt: Kalvstek gjort på vilt sätt, glaserad potatis med hasselnötter och lönnsirap, gräddsås, brysselkål och waldorfsallad. 

Pris: 305:-

 

4 december
Scandinavian Old Stars

Jazzbuffé, 3-rätters julmeny
Förrätt: Matjessill, créme fraiche och rödlök på hjärtsallad med hembakat rågbröd.
Huvudrätt: Dansk, sprödbakad fläsksteg med hemgjord rödkål, sockerglaserad stekt potatis och kokt potatis samt gräddsås och rödkålssallad med lingon och nötter.
Efterrätt: Ris à la mande med körsbärssås.

Pris: 385:-

 

Tycho Brahe Bar

Låt baren på Tycho Brahe bli mötesplatsen efter arbetet, där dagen avslutas i trevligt sällskap. Njut turen över Sundet med en drink i handen och ögonen riktat mot havet. Öppettider: fredag 12.30-22.30, lördag 11.30-22.30.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.