Kommande jazzkvällar
9 oktober
Six Foot Stompers
Jazzbuffé
Förrätt: Sparrissoppa med små frikadeller.
Huvudrätt: Kycklingfilé med salvia och dragon, små smörstekta pom rissolles, mild pepparsky samt säsongens sallad.
Pris: 305:-
6 november
The Spirit of New Orleans
Jazzbuffé
Förrätt: Blomkålssoppa med krutonger.
Huvudrätt: Kalvstek gjort på vilt sätt, glaserad potatis med hasselnötter och lönnsirap, gräddsås, brysselkål och waldorfsallad.
Pris: 305:-
4 december
Scandinavian Old Stars
Jazzbuffé, 3-rätters julmeny
Förrätt: Matjessill, créme fraiche och rödlök på hjärtsallad med hembakat rågbröd.
Huvudrätt: Dansk, sprödbakad fläsksteg med hemgjord rödkål, sockerglaserad stekt potatis och kokt potatis samt gräddsås och rödkålssallad med lingon och nötter.
Efterrätt: Ris à la mande med körsbärssås.
Pris: 385:-