Svängig traditionell dansjazz

Jazzkväll med buffé och massor av dans på Tycho Brahe.

Avgång från Helsingborg 16.30
Jazzbuffén serveras från 17-18 därefter är det livemusik och dans från 18-20.

Boka bord
Från Sverige (+46) 042-18 61 30, från Denmark (+45) 88 71 19 60.
restaurangbokning@forseaferries.com

 

Kommande jazzkvällar

29 januari
The Spirit of New Orleans

Jazzbuffé
Förrätt: Ungersk potatissoppa med oxkött. 
Huvudrätt: Inbakad fläskfilé med harivot verts, bacon och rödlök samt ugnsbakad potatis och rotfrukter med madeirasås. Serveras med säsongens sallad.

Pris: 305:-

 

26 februari
Scandinavian Old Stars

Jazzbuffé
Förrätt: Krämig torsksallad med vattenkrasse, kaprisbär och rågbrödschips.
Huvudrätt: Wienerschnitzel med pom sauté, gröna ärtor och skysås samt fräsch vårsallad. 

Pris: 305:-

 

25 mars
Six Foot Stompers

Jazzbuffé
Förrätt: Skaldjurssoppa med sparris och räkor.
Huvudrätt: Kryddig oxstek med ugnsbakad potatis och bearnaisesås. Serveras med tomat och mozzarellasallad.

Pris: 305:-

29 april
The Spirit of New Orleans

Jazzbuffé
Förrätt: Varmrökt lax med pepparrotsgrädde och vattenkrasse på hembakt bröd.
Huvudrätt: Boeuf Bourguignon med ugnsbakad timjanpotatis och smörglacerade vårprimörer. Serveras med tomatsallad.

Pris: 305:-

Tycho Brahe Bar

Låt baren på Tycho Brahe bli mötesplatsen efter arbetet, där dagen avslutas i trevligt sällskap. Njut turen över Sundet med en drink i handen och ögonen riktat mot havet. Öppettider: fredag 12.30-22.30, lördag 11.30-22.30. Stängt hela januari.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.