Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dykas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna svängig traditionell dansjazz.

Jazzprogram

SLUTSÅLD - ONSDAG 27 FEBRUARI 2019 - The Spirit of New Orleans 

Förrätt: Krämig skaldjurssoppa med räkor och purjolök. Hembakat durumbröd. 
Huvudrätt: Fläskstek med timjan. Ugnsbakad potatis & sötpotatis smaksatt med pesto. Bakade grönsaker med selleri och äppelsallad. Serveras med gräddsås.

 

ONSDAG 27 MARS 2019 - Scandinavian Old Stars 

Förrätt: Marinerad laxtartar med myntakräm och rågbrödskrutonger. Hembakat kuvertbröd. 
Huvudrätt: Ölbrässerat fläsklägg med gratinerad rotfrukts- och potatispuré. Franska örter, hemlagade rödbetor och farmorsallad.

 

ONSDAG 15 MAJ 2019 - Scandinavian Old Stars 

Förrätt: Rökt laxmousse med kapris och nybakat bröd. 
Huvudrätt: Bakat kycklingbröst med soltorkad tomat & timjan, ugnsbakade småpotatisar. Vårsallad, smörångade morötter & grön sparris. Serveras med timjansky.

Avgång från Helsingborg 16.45 

Jazzbuffén serveras från 17.15-18.15 därefter är det livemusik och dans från 18.15-20.40

Jazzbuffé inkl. biljett SEK 305:-

Boka bord på 042-186130 eller restaurangbokning@forseaferries.com

För mer information kontakta Jazzmanager Ole Holde ole@holde.net eller +45 20 67 52 25