Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dukas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna svängig traditionell dansjazz.

Jazzprogram

ONSDAG 27 MARS 2019 - Six Foot Stompers

Förrätt: Marinerad laxtartar med myntakräm och rågbrödskrutonger. Hembakat kuvertbröd. 
Huvudrätt: Ölbrässerat fläsklägg med gratinerad rotfrukts- och potatispuré. Franska örter, hemlagade rödbetor och farmorsallad.

 

ONSDAG 15 MAJ 2019 - Norbert Susemihls Joyful Gumbo

Förrätt: Rökt laxmousse med kapris och nybakat bröd. 
Huvudrätt: Bakat kycklingbröst med soltorkad tomat & timjan, ugnsbakade småpotatisar. Vårsallad, smörångade morötter & grön sparris. Serveras med timjansky.

Avgång från Helsingborg 16.45 

Jazzbuffén serveras från 17.15-18.15 därefter är det livemusik och dans från 18.15-20.40

Jazzbuffé inkl. biljett SEK 305:-

Boka bord på 042-186130 eller restaurangbokning@forseaferries.com

För mer information kontakta Jazzmanager Ole Holde ole@holde.net eller +45 20 67 52 25