Svängig traditionell dansjazz

Jazzkväll med buffé och massor av dans på Tycho Brahe.

Avgång från Helsingborg 16.40
Jazzbuffén serveras från 17.10-18.10 därefter är det livemusik och dans från 18.10-20.30.

Boka bord
Från Sverige (+46) 042-18 61 30, från Denmark (+45) 88 71 19 60.
restaurangbokning@forseaferries.com

Kommande jazzkvällar

Onsdagen 10 november
The Spirit of New Orleans

Jazzbuffé
Förrätt: Varmrökt lax med äppelsallad. 
Huvudrätt: Wienerschnitzel med pom sauté, gröna ärtor, skysås
och krispig höstsallad.

Pris Jazzbuffé inkl. färjebiljett 305:-

Onsdagen 15 december
Six Foot Stompers

Jazzbuffé
Förrätt: Matjessill, crème fraiche och rödlök på hjärtsallad med hembakt rågbröd.
Huvudrätt: Dansk sprödbakad fläskstek med hemmagjord rödkål, socker-glaserad stekt potatis, kokt potatis, rödkålssallad med lingon och valnötter. Serveras med gräddsås.
Dessert: Ris à la Manda med körsbärssås.

Pris Jazzbuffé inkl. färjebiljett 385:-

Tycho Brahe Bar

Låt baren på Tycho Brahe bli mötesplatsen efter arbetet, där dagen avslutas i trevligt sällskap. Njut turen över Sundet med en drink i handen och ögonen riktade mot havet.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.