Rabatt på inträdet

Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser. Du som reser med oss får rabatt på inträdet till massor av attraktioner.

Upp till 25% - Tivoli

Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och fortfarande Danmarks mest besökta turistmål. Här finns karuseller för alla smaker, både de vilda, och de lite lugnare. Tivoli ligger bara några minuters promenad från Rådhusplatsen och Huvudbangården.

 Läs mer

4 för 3 - Louisiana museum of Modern Art

Louisiana Museum of Modern Art är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

 Läs mer

20% rabatt - Museet for Søfart

Upptäck ett av de mest omtalade och spektakulära nya museum i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser utställda i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

 Läs mer

20% rabatt - Den Blå Planet

Upplev en världsomsegling under havsytan och kom helt nära glupska hammarhajar och eleganta rockor i Nordeuropas största akvarium, som bebos av mer än 400 olika djurarter från hela världen.

 Läs mer

20% rabatt - Experimentarium

Nordsjällands stora attraktion på 12.500 m² för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här är det inte bara tillåtet, utan i allra högsta grad meningen att du ska använda utställningarna och göra experiment.

 Läs mer

20% rabatt - Gavnø Slot

Klätterparken Gavnø Go Fly är med sina högt belägna hinderbanor ett spännande och givet utflyktsmål för hela familjen. Kombinera trädtoppsklättringen med en promenad genom Gavnø Slottspark och avsluta en härlig dag med färskbryggd öl från Slottsbryggeriet.

 Läs mer

20% rabatt - Danmarks Tekniske Museum

Gå på upptäcktsfärd bland ångmaskiner, flygplan, bilar och morotcyklar. Titta på Danmarks första dator och världens äldsta bil som fortfarande fungerar. Upplev en värld i miniatyr med massor av modelltåg, en resa för såväl barn som vuxna.

 Läs mer

20% rabatt - Öresundsakvariet

I Helsingör ligger Danmarks minsta men absolut trevligaste saltvattensakvarium. Öresundsakvariet byggdes för att på en klart och pedagogiskt sätt förmedla Öresunds karakteristiska marina miljöer och den flora och fauna som lever där.

 Läs mer

20% rabatt - Kronborg Slott

Kronborg Slott ligger i Helsingör och är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Slottet är känt framför allt genom Shakespears Hamlet och år 2000 kom Kronborg Slott med på Unescos världsarvslista.

 Läs mer

18-20% Vikingskepssmuseet

På skeppsvarvet kan du se hur man bygger ett vikingaskepp och själv prova på tidsenligt hantverk. Arbeta med glödhett järn, väv i vide, gör rep eller karva ut vackra mönster. I verkstäderna kan du följa smidning, segelmakeri,  repslagning , träskärning och andra prova-på aktiviteter.

 Läs mer

20% rabatt - H.C. Andersen Eventyrhuset

Upplev H.C. Andersens äventyrliga värld på Rådhuspladsen i København. Lär dig mer om hans födelsestad i Odense, hans uppväxt,  och hans resor och äventyr som inspirerade honom till sina berättelser. Det är en fascinerande utställning med spännande ljus, ljud och doft.

 Läs mer

20% rabatt - Guinness World Records Museum

Guinness World Records är det enda i sitt slag i Europa. Se och upplev fantastiska och otroliga rekord från hela världen på det interaktiva museet på Ströget i Köpenhamn. Möt världens längsta man och prova att slå ditt eget rekort i Game Zone.

 Läs mer

20% rabatt - Ripley’s Believe It or Not!

Det mest tokiga museum i Köpenhamn! Här kan du uppleva världens fulaste och tjockaste människor. Mannen som omvandlar sig till ödla och en staty av president Lincoln gjord av 100% sedlar. Testa balansen i den roterande tunneln. Tro det eller ej!

 

 Läs mer

20% rabatt - The Mystic Exploratorie

Mystik, spänning och skratt på Ströget i Köpenhamn. Här sätts sinnen på många prov i de mörka gångarna. Prova elektriska stolen eller ta en bild av din egen skugga. Det är mycket mystiskt!

 Läs mer

20% rabatt Strömma

Allting är bättre från vattnet – särskilt Köpenhamn. Låt Canal Tours ta med dig på en härlig tur runt och igenom de idylliska kanalerna medans din guide berättar om stadens kyrkor, slott, både gammal och ny arkitektur och särskilda sevärdheter. 

 Läs mer