TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabatt på Appetit

Avnjut en fantastisk måltid på restaurang Appetit i Helsingör. Få rabatt när du reser med oss!

Du får 10% rabatt på maten mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör, inköpt hos Forsea. Rabatten gäller för antalet personer på biljetten, dock max 4 personer/biljett. Rabatten gäller inte dryck och erbjudandet kan heller inte kombineras med andra rabatter.

Gemytlig restaurang i centrala Helsingör

På en av de äldre gatorna i Helsingör hittar du den nya intima och stämningsfulla restaurangen Appetit. Här står verkligen mat och hög service i fokus. Maten tillagas på danska råvaror med franska tillagningsmetoder och utgår från det skandinaviska köket med en internationell twist.

Förboka gärna via deras hemsida för att säkra era platser. Det är en liten men gemytlig restaurang som är väldigt populär, särskilt på helgerna.

För att se restaurang Appetits aktuella meny, vänligen besök deras hemsida.

Ta båten från Helsingborg till Helsingör

Adress
Sct Olai gade 29 A
3000 Helsingör
Restaurangens öppettider är onsdag – lördag 17.00 – 23.00. Förboka gärna bord via deras hemsida för att säkra plats.

Hitta hit
Restaurang Appetit ligger ca en kvarts promenad från färjan.
E-post: info@restaurantappetit.dk
Telefonnummer: +45 419 240 40
Hemsida: https://restaurantappetit.dk/

Tar du bilen?

Oavsett om du har andra ärenden i stan eller ska köra vidare efter maten, finns det parkeringar i närheten för den som väljer att ta bilen. Vi har sammanställt en parkeringsguide med de bästa och billigaste parkeringsplatserna i centrala Helsingör.

Hitta parkering

Att göra i Helsingör

Helsingör är en charmig liten stad med många möjligheter till äkta danskt hygge. Här har vi samlat några av våra bästa tips på vad det finns att göra i Helsingör.

Besök Helsingör

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.