Danmarks roligaste och mest galna nöjespark

Välkommen till BonBon-Land, Danmarks roligaste och mest galna nöjespark där barn och vuxna i alla åldrar kan roa sig tillsammans. Du betalar endast för inträdet, sedan har ni tillgång till massor av attraktioner, lekplatser och aktiviteter hela dagen. Behövs det en paus så kan ni slå er ner med en stor glass på något av de många grönområdena, eller stanna till för påfyllning på någon av restaurangerna eller mysiga caféerna. Så ta familj och vänner i hand och kom till BonBon-Land för en rolig dag med Hundeprut, Børge Bæver och alla de andra BonBon-maskotarna!

För öppettider och aktuella priser se: www.bonbonland.dk

Interaktiv VR upplevelse i berg-och-dalbana!

Prova den nya VR-upplevelsen ”Den hemliga världen”! Ta på dig ett par Virtual Reality-glasögon innan du går ombord på berg-och-dalbanan, sen väntar en otrolig resa till en värld med spännande överraskningar längs vägen.

 

Attraktioner

Är du våghalsig och gillar fritt fall, loopar och g-kraft så är Svend Svingarm, Vildsvinet och Cobra-tornet något för dig. Om du inte är fullt så modig kan vi rekommendera Hundeprutten, Bäverrafting eller Albatrossen och för de allra minsta finns det bland annat Sprutten och Hestepærerne.

 

50%

Din rabatt

50% rabatt gäller vid köp av inträde på bonbonland.dk eller vid entrén mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Rabatten gäller för antalet pers. på biljetten, dock max 5 pers/biljett. Barn under 90 cm kommer in gratis. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

Vid bokning online, använd kod FORSEA2019.

Hitta hit

BonBon-Land ligger i Holme-Olstrup på Själland, ca 1,5 timme med bil från Helsingör.

Adress
Gartnervej 2
4684 Holmegaard
Danmark