20%

Din rabatt

Upplev hammarhajar och rockor som simmar nära dig och hälsa på havsuttrarna på Den Blå Planet. Få 20% rabatt när du reser med oss.

20% rabatt på inträde mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör, max 7 dagar gammal. Rabatten gäller för antalet pers. på biljetten, dock max 5 pers/biljett. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

För öppettider och priser www.denblaaplanet.dk

Upplev hammarhajar och rockor

Upplev en världsomsegling under havsytan och kom helt nära glupska hammarhajar och eleganta rockor i Nordeuropas största akvarium, som bebos av mer än 400 olika djurarter från hela världen.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium har vatten på alla sidor vilket ger en känsla av att vara under havsytan. Arkitekturen är inspirerad av en eda och består av fem ”armar” som går runt hela jorden- från Färöarnas branta fågelklippa till oceanernas vackra korallrev.

Upplev hammarhajar och rockor som simmar nära dig i den fantastiska undervattenstunneln. Släpp lös ditt inre vattendjur på vattenlekplatsen och ge den full fart med pumparna och slussarna. Genom fysisk aktivitet och samarbete får du en större förståelse för vatten. Eller pröva dina krafter med den mer traditionella lekplatsen med klätterbana, armgång och rutschbana. 

Du kan också gå på upptäcktsfärd i den tropiska regnskogen och se världens största sötvattensfisk, Arapaimen eller känn på reptilerna när djurskötarna visar djur. Ett besök på Den Blå Planet är en unik upplevelse, där underhållning, fascination och kunskap kombineras i spektakulära ramar.

Många verksamheter i Danmark stängda

Många verksamheter är stängda i Helsingör och övriga Danmark under mars månad. Därför kan det vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för mer information. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer. Mer information angående coronavirus / COVID-19 se vår informationssida.

Hitta hit med bil

Ta bilen på färjan till Helsingör och kör sedan till Den Blå Planet. Från Helsingör tar resan ungefär 50 minuter med bil.

Adress
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Danmark

Hitta hit med tåg

Ta färjan till Helsingör och sedan tåget till Den Blå Planet. Från Helsingör tar resan ungefär 1h och 20 min.

Adress
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Danmark

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.