TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabatt

Besök rovfåglarna och få 20% rabatt på inträdet när du visar din ForSea-biljett. Gäller för upp till 5 personer, både vuxna och barn.

Erbjudandet gäller under hela säsongen 2022, Falkonergården stänger för besökare efter v. 42. 

Känn de vilda vingslagen

På Falkonergården i Fredensborg kan ni komma ett flertal rovfåglar riktigt nära och känna vingslagen från örnar, hökar och falkar när de sveper över publiken. Ni får också se hur man tränar falkfåglar och lära er allt om rovfåglarnas olika flyg- och jakttekniker.

Den tusenåriga traditionen av falkjakt visas upp i en timmeslång show där ni får se dessa eleganta jägare susar förbi i 200 km/h. En fängslande och upplysande eftermiddag för hela familjen, oavsett väder.

Se aktuella öppettider

Hitta hit & öppettider

Falkonergården ligger i Fredensborg, ca 20 min med bil från färjeläget i Helsingör. 

Adress:
Falkonergården
Davidsvænget 11
3480 Fredensborg

Falkonergården har följaden öppettider:

Juli: Onsdagar kl. 10 och 15, torsdagar kl. 10, lördagar och söndagar kl. 15.
August: Lördagar och söndagar kl. 15.
September: Lördagar och söndagar kl. 15.
Oktober: Lördagar och söndagar kl. 15 till och med skolornas höstlov.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.