4 för 3

Din rabatt

Permenenta utställningar, temporära utställningar, intressant butik, park och beläget vid havet - Louisiana har allt. Besök populära Louisiana och få rabatt när du reser med oss! 

Gå in 4 & betala för 3 på inträde mot uppvisande av giltig färjebiljett tom 31/12.

Eller kombinera inträde, båt och tåg på samma biljett.

Köp biljett i vår biljettkassa vid utresa.

Öppet Louisiana
tisdag–fredag 11.00-22.00.
lördag-söndag 11.00-18.00

Ett perfekt utflyktsmål

Louisiana är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

Det finns aktiviteter även för de minsta. På söndagarna är det söndagsverkstad där barnen själva kan agera konstnärer och lära sig om utställningarna.

Besök Yayoi Kusamas fantastiska ljusinstallation. Det är ett rum fyllt med ljuskällor, speglar och vatten som kittlar dina sinnen. En verkligt häftig upplevelse! 

Se alla aktuella utställningar här

Vintern på Louisiana

 

Louisiana är ett perfekt ställe att besöka under hela året, oavsett årstid. Se de många olika utställningarna och njut av vintersolen, utsikten och tystnaden i skulpturparken. I caféet serveras god mat och mysig fika på den vackra och stora terrassen. 

Utställningar 2020

Ann Veronica Janssens – Hot pink turquoise

23 januari – 17 maj 2020
Louisiana inleder 2020 med en utställning av Belgiens nulevande konstnär Ann Veronica Janssens. Pigga upp årets mörkaste månader med hennes utställning ”Hot pink turquoise” som är en färgsprakande utställning av olika komponenter som ljus och färg i form av bland annat skulpturer.

Nancy Spero – Louisiana on paper

23 januari – 26 april 2020
Utställningsserien Louisana on paper presenterar den amerikanska konstnären Nancy Spero. Hennes mångsidiga verk handlar om makt i olika former; politiskt förtryck, rasism och manlig dominans. Spiros verk är starka och uttrycksfulla, inte så konstigt med tanke på att hon energiskt arbetade med att porträttera orättvisor och omänsklighet under hela sin livstid.

Hitta hit med tåg

Louisiana ligger i Humlebæk. Kombinera inträde, båt och tåg på samma biljett. Köp biljett i vår biljettkassa vid utresa.

www.louisiana.dk/

Hitta hit med bil

Louisiana ligger i Humlebæk, ca 1 mil från Helsingör med bil. Det finns parkeringsmöjligheter utanför museet.

Adress
Gl Strandvej 13 
3050 Humlebæk
Danmark

www.louisiana.dk

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.