Ett perfekt utflyktsmål

Louisiana är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

Det finns aktiviteter även för de minsta. På söndagarna är det söndagsverkstad där barnen själva kan agera konstnärer och lära sig om utställningarna.

Se alla aktuella utställningar här

4 för 3

Din rabatt

Gå in 4 & betala för 3 på inträde mot uppvisande av giltig färjebiljett tom 31/12.

Eller kombinera inträde, båt och tåg på samma biljett.

Köp biljett i vår biljettkassa vid utresa.

Öppet
tisdag–fredag 11.00-22.00.
lördag-söndag 11.00-18.00

Sommaren på Louisiana

 

Louisiana är ett perfekt ställe att besöka under sommarmånaderna. Se de många olika utställningarna och njut av solen, utsikten och tystnaden i skulpturparken. I cafét serverar dem god mat och mysig fika på den vackra och stora terrassen. Dessutom bjuder Louisiana på generösa öppettider hela sommaren och håller öppet till 22.00 från tisdag till fredag.

Gratis guidade turer på engelska

Under sommaren ordnar Louisiana kortare guidade turer, helt gratis. Upptäck Louisanas historia, arkitektur och konstsamlingar som inkluderar verk av bland annat Alicja Kwade, Alberto Giacometti, Sam Gilliam och David Hockney.

När? Tisdag-fredag från 2 juli – 16 augusti mellan klockan12-12.30.

Louisiana Literature 2019

Mellan den 22-25 Augusti är det dags för årets litteraturfestival på Louisana. Det är tionde året som festivalen arrangeras och den här gången välkomnas skribenter som Michel Houellebecq, László Krasznahorkai, Claudia Rankine, Ben Okri, Elif Shafak and Sara Stridsberg.

Läs mer om festivalen

Hitta hit

Louisiana ligger i Humlebæk, ca 1 mil från Helsingör med bil.

Adress
Gl Strandvej 13 
3050 Humlebæk
Danmark

www.louisiana.dk/en