4 för 3

Din rabatt

Permenenta utställningar, temporära utställningar, intressant butik, park och beläget vid havet - Louisiana har allt. Besök populära Louisiana och få rabatt när du reser med oss! 

Gå in 4 & betala för 3 på inträde mot uppvisande av giltig färjebiljett tom 31/12.

Eller kombinera inträde, båt och tåg på samma biljett.

Köp biljett i vår biljettkassa vid utresa.

Öppet Louisiana
tisdag–fredag 11.00-22.00.
lördag-söndag 11.00-18.00.

Ett perfekt utflyktsmål

Louisiana är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

Det finns aktiviteter även för de minsta. På söndagarna är det söndagsverkstad där barnen själva kan agera konstnärer och lära sig om utställningarna.

Besök Yayoi Kusamas fantastiska ljusinstallation. Det är ett rum fyllt med ljuskällor, speglar och vatten som kittlar dina sinnen. En verkligt häftig upplevelse! 

Se alla aktuella utställningar här

Många verksamheter i Danmark stängda

Många verksamheter är stängda i Helsingör och övriga Danmark under mars månad. Därför kan det vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för mer information. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer. Mer information angående coronavirus / COVID-19 se vår informationssida.

Våren på Louisiana

Louisiana är ett perfekt ställe att besöka under hela året, oavsett årstid. Se de många olika utställningarna och njut av vårsolen, utsikten och fågelkvittret i skulpturparken. I caféet serveras god mat och mysig fika på den vackra terrassen. En extra bonus är den fantastiska utsikten över Öresund.

Utställningar 2020

Per Kirkeby - Bronze

21 februari – 21 juni 2020

Vårens stora utställning står Per Kirkeby för med sina bronsstatyer och andra konstverk som den populära danska konstnären skapade under sin livstid.

Kirkeby är en av Louisianas absoluta favoritkonstnärer. Räkna därför med att de lagt ner sin själ i utställningen Bronze, som har särskilt fokus på hans bronsskulpturer och hur han arbetade med både figur och rum. I denna monumentala berättelse gjord på hans konst ingår också skisser, teckningar och målningar.

Louisiana Butik

Louisianas butik är en av världens ledande museibutiker med sin stora samling dansk och skandinavisk design. Här finner du ett stort och varierande utbud av nya och klassiska produkter: design, interiör, affischer, böcker och kläder med mera. Alla intäkter från Louisianas butik går direkt till att stötta museets aktiviteter.

Hitta hit

Hitta hit med tåg

Louisiana ligger i Humlebæk. Kombinera inträde, båt och tåg på samma biljett. Köp biljett i vår biljettkassa vid utresa.

www.louisiana.dk/

Hitta hit med bil

Louisiana ligger i Humlebæk, ca 1 mil från Helsingör med bil. Det finns parkeringsmöjligheter utanför museet.

Adress
Gl Strandvej 13 
3050 Humlebæk
Danmark

www.louisiana.dk

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.