TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabatt

Pintrip är en rese- och upplevelseguide till Danmark för alla med husbil, husvagn eller taktält. Få 20% rabatt på en månads digitalt medlemsskap när du reser med oss!

Rabatten gäller endast vid köp av 1 månads digitalt medlemskap. Aktivera rabatten genom att följa länken nedan. 

Beställ Pintrip och upplev flera unika destinationer i Danmark

När du trycker på ”anvend kode” så ser du priset. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

Boka resa

Pintrip

300 värdar över hela Danmark ser fram emot ditt besök! Värdarna inkluderar vingårdar, bryggerier, gårdar, besöksträdgårdar, mejerier, små museer och privata parkeringsplatser. Med Pintrip kan du få unika mikroupplevelser och lokala smaker, samt tillbringa natten tryggt i lantliga omgivningar.

Upplev Danmark från din husbil

Att äga en husbil är något alldeles speciellt. Det är känslan av frihet när bara vägen sätter gränser för vart resan går. Det är känslan av självständighet när man själv bestämmer var man vill parkera för natten och när man vill köra vidare. Det är inte bara en form av resa, utan ett sätt att leva.

Pintrip är inte bara en rese- och upplevelseguide, utan också din inträdesbiljett till deras nätverk av värdar i hela Danmark, som erbjuder minnesvärda lokala upplevelser och lokalt producerade produkter.

Ett Pintrip-medlemskap består av en vinjett som måste fästas på vindrutan på ditt fordon som bevis på att du är en giltig medlem. Dessutom består medlemskapet av ett medlemskort, som ska uppvisas vid ankomst till värden.

Pintrip destinationer

 

 

Så funkar det

Välj din värd

Under säsongen 2023 består Pintrips nätverk av mer än 300 unika värdar över hela Danmark. På Pintrip-appen läggs nya värdar till kontinuerligt under hela säsongen.

Värdarna har var sin sida i Pintrip-guiden där de presenterar sig själva och sin plats. Du är gäst hos värden och därför förväntar sig värden också att du som gäst har satt dig in i vilken typ av plats du besöker och vilka möjligheter som finns. Du får parkera i 24 timmar från ankomst. Som Pintrip-medlem kostar det inget att använda parkeringsplatserna, observera att anläggningarna är frivilliga att använda och betalning måste förutsättas.

Hälsa på värdarna

En viktig del av Pintrip-konceptet är mötet mellan gäst och värd. Du måste alltid anmäla din ankomst och visa upp ditt medlemskort så att värdarna kan vara säkra på att du är en giltig Pintrip-medlem.

 

Vi hoppas att alla Pintrip-medlemmar kommer att göra det till en oförglömlig, bra upplevelse för våra värdar att bjuda in i sitt lilla, lokala universum.

En viktig del av Pintrip-konceptet är mötet mellan gäst och värd, så hälsa alltid och säg adjö. Det gör stor skillnad för värdarna, precis som det betyder allt för Pintrip att både gäster och värdar har goda erfarenheter av Pintrip.

 

Njut av upplevelser

Då återstår bara att njuta av resan och de bästa upplevelserna. Upptäck lokala regionala rätter eller specialiteter från värdarnas egen produktion. Träffa nya människor och utforska lokala områden. Danmark har så mycket att erbjuda.

Pintrip är din inträdesbiljett till en speciell del av Danmark. Möt passionerade värdar, njut av lokalproducerade produkter och lokala upplevelser.

Kontakt

+45 22 37 95 88
pintrip@pintrip.eu

Pintrip ApS
Klokkevej 4
7870 Roslev

Läs mer om Pintrip och vad de har att erbjuda på deras hemsida. 

Pintrip

 

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.