50%

50% rabatt på inträde

I sommar får du 50% rabatt på inträde vid köp direkt hos attraktionen. Besök på resmålets egen hemsida för mer information både gällande rabatt och eventuella restriktioner. Erbjudandet gäller till och med 9 augusti.

Köpenhamns tokigaste museum

Här kan du uppleva världens fulaste och tjockaste människor. Mannen som omvandlar sig till ödla och en staty av president Lincoln gjord av 100% sedlar. Testa balansen i den roterande tunneln. Tro det eller ej!

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer.  Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Hitta hit

Från Helsingør St. kan ni ta tåget till København H. Därifrån är det en promenad på cirka 8 minuter. 

Det går också bra att köra från Helsingör via E47. Det är en resa på ungefär 45 minuter. 

Adress
Rådhuspladsen 57
1550 København
Danmark

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.