TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabatt

Sommerland Sjælland erbjuder mer än 60 sevärdheter och aktiviteter, trevliga matställen och gröna oaser där ni kan koppla av och njuta tillsammans – och om en dag inte räcker finns det möjlighet att boka en övernattning i stugområdet precis intill parken.

Få rabatt till Sommerland Sjælland när du reser med oss! Du får 20% rabatt på inträdet mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör, inköpt hos Forsea. Rabatten gäller för antalet personer på biljetten, dock max 5 pers./biljett. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Öppnar för säsongen 13 maj.

Boka resa

Skratt och trevliga stunder för hela familjen

Lämna stressen och vimlet hemma och njut av en skön avslappnad dag för hela familjen med massor av aktiviteter för stora och små. Besök Miniland med karuseller och åkattraktioner bara för de minsta. Upplev fart och spänning i gokarten eller Rally88. I Själlands största vattenpark utomhus kan du även spraya vatten på dina vänner i Splashland, ta en tur på en av de många vattenrutschbanorna och mycket mer.

Säsongen 2023 kan gästerna också se fram emot spännande nyheter för både små och stora barn. Bland annat byggs Den Blå Lagune ut med 1 200 m2 innanför staketet så det finns extra plats för sol och lek och från och med juli kan även vattenparksälskande gäster prova tre nya vattenrutschbanor på 127 meter vardera. Dessutom kan föräldrar glädja sina barn med en tur på den nya cykelrutschkanan, där man måste trampa på pedalerna på motionscykeln bredvid rutschkanan för att starta vagnen.

Alla aktiviteter, attraktioner och parkering ingår i inträdet. Barn under 3 år är gratis.

Se priser och öppettider

Aktiviteter för alla åldrar

Attraktioner

Gör ett besök i Racerland och åk go-kart, gräv efter guld i Cowboystaden, svinga er i lianer i Amazonas och ta sedan ett dopp i badlandet Blå Lagunen. Missa inte klätterbanan och några hopp på trampolinerna! Har ni riktigt små i familjen finns det såväl pytterutschkanor i badlandet som Minilekland med karuseller och lekplatser. 

I nöjesparken finns det gott om plats och massor med aktiviteterna för hela familjen. Det finns också möjlighet att övernatta i en av parkens stugor som ligger inom gångavstånd från attraktioner och restauranger.

Se attraktionerna här.

Bana med olika fordon

Ett av de senaste tillskotten på Sommerland Sjælland är Dyt-båtbanan. Den består av en lastbil med olika fordon som fraktar passagerarna runt banan - både upp och ner. Välj om resan ska köras i bil, buss eller något av de andra fordonen.

Från toppen av Dyt-båtbanan njuter du av utsikten över MiniLegeland och kan titta in på Gårdhaven Streetfood som ligger alldeles intill parken. Denna attraktion är perfekt för minivildarna som älskar bilar och andra fordon. Det går tyst runt – och upp och ner.

Läs mer om Dyt-båtbanan.

Minilekland för de minsta

Minileklandet står för minivilda utmaningar för de yngre barnen. Låt de yngsta i familjen ta dig i handen och se dem utmana och testa gränser - helt själva! Pilotdrömmarna går i uppfyllelse i Den röda baronen och om det finns en lokförare gömd i magen är det prestigefyllt att sitta längst fram i hytten på minitåget och lyfta glatt.

 

Om minitåget inte riktigt räcker till för tågdrömmarna, eller om det är dags för en paus, kan hela familjen hoppa på vilda västern-parktåget som går på en stadig och lugn rutt genom parkens frodiga blomsterprakt. Häng med på TugTug-skeppet som svänger med skumspray och får magen att kittla, medan Wild Bass ger ett ordentligt sug i magen.

Låt barnen testa minibilarna. Trafikfilen mini-bilar ger familjens små förare mod i trafiken. Träna vägmärken och regler när det plötsligt finns andra minivilda trafikanter på vägbanan. Var ska man stanna, köra framåt och svänga? För de små förarna handlar det om att testa köregenskaperna i tidig ålder, så kom ihåg att ta dig förbi körfältet minibilar, veteranbilarna på räls och inte minst minikyrkogårdarna i sandlådan.

Läs mer om Minileklandet.

Fram i full galopp

Ta med din egen eller låna någon av Sommerlands käpphästar och ge den fart i Hobbyhästområdet. Det finns plats för alla på ridbanan - både den erfarna ryttaren och de som aldrig provat det förut.

Hobbyridning är för alla - både stora och små barn. Med hobbyridning tränas både kropp och hjärna då de olika grenarna kräver rytm, kroppskontroll, god kondition samt fantasi och förmåga att leva sig in i spelet.

 

Käpphästen ger upphov till mycket lek och rörelse, båda är grundläggande behov för barns fysiska, psykiska och sociala utveckling. Kanske kan barnen också lära de vuxna några knep eller två.

Läs mer om Hobbyhästområdet.

Hitta hit & Öppettider

Sommerland Sjælland ligger ca 1,5-2 h bilfärd från Helsingör, mitt i Odsherreds kuperade landskap och natursköna omgivningar.

Adress
Gl Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup
Danmark

Besök deras hemsida.

Sommerland Sjælland har varierade öppettider beroende på dag. Under högsäsong är det öppet alla dagar från kl. 10.00.

Se alla deras öppettider här.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.