Aktiviteter för hela familjen

Låt alla i familjen bli barn för en dag! På Sommarland Själland hittar du vattenland, go-karts, karuseller, klätterbana och massa annat för en rolig och aktiv familjedag!

Alla aktiviteter, attraktioner och parkering ingår i inträdet.

Se priser och öppettider

 

Attraktioner

Gör ett besök i Racerland och åk go-kart, gräv efter guld i Cowboystaden, svinga er i lianer i Amazonas och ta sedan ett dopp i badlandet Blå Lagunen. Missa inte klätterbanan och några hopp på trampolinerna! Har ni riktigt små i familjen finns det såväl pytterutschkanor i badlandet som Minilekland med karuseller och lekplatser. 

I nöjesparken finns det gott om plats och massor med aktiviteterna för hela familjen. Det finns också möjlighet att övernatta i en av parkens stugor som ligger inom gångavstånd från attraktioner och restauranger.

 

 

20%

Din rabatt

20% rabatt på inträdet mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Rabatten gäller för antalet personer på biljetten, dock max 4 pers./biljett. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Hitta hit

Sommerland Själland ligger ca 1,5-2 h bilfärd från Helsingör, mitt i Odsherreds kuperade landskap och natursköna omgivningar.

Adress
Gl Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup
Danmark