Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Vår restaurang, Waves på Aurora , serverar lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land.

Aktuellt ombord

Nobelrätter ombord

Under en begränsad period erbjuder vi menyer som tolkats från Nobelrätterna genom tiderna. Ta med dig någon du tycker om och avnjut en lyxig och smakrik trerätters till ett förmånligt pris.

Festmeny

Ta en tura

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Tura

Lockande deals

Fynda i butiken ombord och spara upp till 50% jämfört med hamnpriser.

Shopping ombord

Fira kärleken ombord

Alla hjärtans dag börjar närma sig. Bjud med någon du tycker om och fira kärleken på sundet.

Fira kärleken

Vinterns à la carte

På Waves restaurang serverar vi läckra smaker som tillhör säsongen, tillagat av lokala råvaror av högsta kvalitet. Njut av en god måltid tillsammans med nära och kära samtidigt som ni tar del av den vackra sundsutsikten.

Se menyn

Semletider

Det finns alltid tid för en fika. Särskilt nu i semletider. Självklart går det att avnjuta semlan tillsammans med en rykande het kopp kaffe.

Fikasugen

Konferens ombord

Hos oss får ni det bästa av både Sverige och Danmark, ni äter gott och den annorlunda miljön är som gjord för kreativa möten. 

Konferens och mötespaket

Schysst fisk för en hållbar framtid

Sedan december 2019 är vi det första rederiet i Sverige och Danmark som är MSC- och ASC-certifierat för schysst fisk. Vi är också det första rederiet i hela världen som enbart serverar MSC- och ASC-märkt fisk och skaldjur.

Läs mer

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka målinriktade erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.