Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Vår restaurang, Waves på Aurora , serverar lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land. Se tillfälliga öppettider nedan.

Aktuellt ombord

Sound Dues - jazz festival

A celebration of the lifestyle, culture and community of jazz. Så beskriver Sound Dues den nya internationella jazzfestivalen som lanseras den 9-12 september. Lördagen den 11 september har vi äran att bjuda in till Jazz Dinner Cruise med Desmond Scaife, på Tycho Brahe. Mer information om konserten kommer kontinuerligt att uppdateras här eller så kan man läsa mer om festivalen på Sound Dues hemsida.

Sommardeals i butiken

Butiken ombord är fylld med sommarnyheter och flera goda erbjudanden. Upp till 50% billigare än i land.

Shopping ombord

Räkfrossa ombord

Nu dukas sommarens räkfrossa fram tillsammans med alla möjliga läckra tillbehör. Självklart är alla räkor MSC-certifierade.

Boka bord

Ta en tura

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Tura

Sommarens à la carte

På Waves restaurang serverar vi läckra smaker som tillhör säsongen, tillagat av lokala råvaror av högsta kvalitet. Njut av en god måltid tillsammans med nära och kära samtidigt som ni tar del av den vackra sundsutsikten.

Se menyn

Lunchbuffé med utsikt

Njut av en lunchbuffé till havs med det bästa från Danmark och Sverige. Det serveras kött, MSC- och ASC-certifierad fisk samt tillbehör på buffén. Det finns även vegetariska alternativ.

Boka bord

ForSea cook along

Laga mat i köket med två av våra duktiga kockar. Följ dem på skärmen, när kockarna visar tips och tricks till en lyckad trerättersmeny.

Laga mat med oss

Tillfälliga öppettider ombord

Vi har för tillfället ändrade öppettider ombord. Det gäller café, bar, restaurang och shoppen. Här kan du hålla dig uppdaterad om vilka tider som gäller just nu. 

Aurora
Waves bar och Utebaren har särskilda öppettider. Se barernas öppettider.
Waves restaurang har särskilda öppettider. Se Waves öppettider.
Resterande öppettider finner du via knappen nedan.

Se våra öppettider

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.