Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Våra restauranger, Waves på Aurora och LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, serverar brunch, lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land.

Det händer ombord

Julbord ombord

Bjud in alla du tycker om till ett klassiskt julbord på havet. Vi serverar julens smaker – på både svenska och danska.

Boka bord

Klappar till hela familjen

Parfym, konjak, godis, leksaker och dansk design. I vår shop handlar du dina julklappar till upp till 50 % lägre priser än på land. Glöm inte nubben och julölen.

Se våra julerbjudanden

Julstämning ombord

Vi har hängt upp misteln och alla julgranskulorna. Bara för dig att slå dig ner och ta ett stort bett av årets första lussebulle. Eller trettioandra.

Besök våra caféer

Nya smaker ombord

Jul och nyår närmar sig och det innebär att våra menyer uppdateras. Låt dig frestas av en utsökt middag med havsutiskt. 

Se våra menyer

Jazz på Tycho Brahe

Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dukas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna av svängig traditionell dansjazz.

Till jazzprogrammet

Bridge ombord

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår 3 danska smörrebröd inkl dryck, kaffe och kaka samt tävlingspriser.

Till anmälan

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.