TrA.Subject

TrA.Announcement

Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Vår restaurang, Waves på Aurora , serverar lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land.

Aktuellt ombord

Fynda i butiken

Vi har laddat ombord med vårnyheter och erbjudanden på parfym, skönhet, godis, kläder och alkohol. Upptäck utbudet online och handla ombord.

Shopping ombord

Festmeny ombord

Under en begränsad period erbjuder vi festmenyer som våra duktiga kockar satt ihop på lyxiga råvaror. Ta med dig någon du tycker om och avnjut en lyxig och smakrik trerätters till ett förmånligt pris.

Se festmenyn

Livemusik ombord

Ta med vännerna, kollegorna eller familjen och lyssna på livemusik ombord som arrangeras vid särskilda tillfällen. Här kan du läsa mer om vilka spelningar vi har i våra barer. Vissa evenemang kräver särskild biljett.

Läs mer om spelningarna

Två röda och en grön

Ta en riktig klassiker, två röda och en grön, eller se vågorna skvalpa mot fören med en kaffe i handen. Anamma det danska "hygge" och ta en paus på vägen. Välj mellan FoodXpress för snabba måltider eller besök kaffebaren Ristretto.

Ta en fika

Säsongens menyer

På Waves restaurang serverar vi läckra smaker som tillhör säsongen, tillagat av lokala råvaror av högsta kvalitet. Njut av en god måltid tillsammans med nära och kära samtidigt som ni tar del av den vackra sundsutsikten.

Se menyerna

Schysst fisk för en hållbar framtid

Sedan december 2019 är vi det första rederiet i Sverige och Danmark som är MSC- och ASC-certifierat för schysst fisk. Vi är också det första rederiet i hela världen som enbart serverar MSC- och ASC-märkt fisk och skaldjur.

Läs mer

Ta en tura

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Tura

Konferens ombord

Hos oss får ni det bästa av både Sverige och Danmark, ni äter gott och den annorlunda miljön är som gjord för kreativa möten. 

Konferens och mötespaket

Jazz på Tycho Brahe

Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar dukas det upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som det bjuds på svängig traditionell dansjazz.

Till jazzprogrammet

Bridge ombord

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår 3 danska smörrebröd inkl dryck, kaffe och kaka samt tävlingspriser.

Till anmälan

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.