Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Vår restaurang, Waves på Aurora , serverar lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land. Se tillfälliga öppettider nedan.

Aktuellt ombord

Tillfälliga öppettider ombord

Vi har för tillfället ändrade öppettider ombord. Det gäller café, bar, restaurang och shoppen. Här kan du hålla dig uppdaterad om vilka tider som gäller just nu. 

Aurora
Waves bar och Utebaren har särskilda öppettider. Se barernas öppettider.  
Waves restaurang har särskilda öppettider. Se Waves öppettider.
Resterande öppettider finner du via knappen nedan.

Se våra öppettider

Sommarnyheter i butiken

Äntligen är det sommar! Och det märks även i butiken ombord, där vi har fyllt på med nyheter och flera goda erbjudanden. 

Se vårt utbud

Årets sommarbuffé

Åk på smakresa, när vi dukar upp massor av spännande rätter som hör sommaren till. Njut av vår buffé onsdag-torsdag.

Boka bord

Besök utebaren

Ät, drick och njut av utsikten i utebaren ombord Aurora. Baren är inglasad med gott om plats för våra gäster. Det serveras lättare mat och vi har också ett utbud av longdrinks.

Auroras utebar

Jazz på Tycho Brahe

Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dukas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna av svängig traditionell dansjazz.

Till jazzprogrammet

Bridge ombord

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår 3 danska smörrebröd inkl dryck, kaffe och kaka samt tävlingspriser.

Till anmälan

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.

Mer om Tura

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.