Fyll på med energi och fika så att ni orkar med alla era äventyr! Ombord hittar du allt från kaffe och kakor, räksmörgåsar och pølse till buffé och trerättersmenyer. I vår shopp ombord är det alltid upp till 50% lägre priser än i land. Parfym, godis, choklad, sprit - ombord hittar du allt och lite till. 

Shopping

Shoppa till bra sjöpriser ombord. Godis, parfymer, leksaker och starka drycker - Här finns något för alla. Våra priser är alltid upp till 50 % lägre än iland och vi har alltid öppet ombord. Läs mer om våra rabatter i ForYou.

Café

Ta en riktig klassiker, två röda och en grön, eller se vågorna skvalpa mot fören med en kaffe i handen. Anamma det danska "hygge" och ta en paus på vägen. Välj mellan FoodXpress för snabba måltider eller besök kaffebaren Ristretto.

Restaurang

Riktigt god mat och att äta ute är vår typ av vardagslyx. Gör man det dessutom med Öresund som utsikt blir det lite extra. Välkommen till Waves Restaurang på Aurora eller LAT56˚ Bistrobar på Hamlet.

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.