Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Våra restauranger, Waves på Aurora och LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, serverar brunch, lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land.

Det händer ombord

Chokladweekend

Skäm bort dig själv och dina vänner med choklad. Nu kan du fynda dina favoriter i shoppen ombord till 20% rabatt. Gäller 27 februari – 1 mars.

Läs mer

Möt säsongens nya smaker

LAT56˚Bistrobar serverar nu sin vinter- och vårmeny som är fylld med lokalt producerad, enkel och smakrik mat som hör till en klassisk bistrobar.

Boka bord

Mello-AW med livemusik

Vi laddar med mellotema ombord 28 februari. Samla vännerna, ta på paljetthatten eller fjäderboan och följ med på en färgsprakande tur på sundet när Pontus Assarsson bjuder på livemusik.

Läs mer

Jazz på Tycho Brahe

Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dukas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna av svängig traditionell dansjazz.

Till jazzprogrammet

Bridge ombord

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår 3 danska smörrebröd inkl dryck, kaffe och kaka samt tävlingspriser.

Till anmälan

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.