Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet, Tycho Brahe och Mercandia. Våra restauranger, Waves på Aurora och LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, serverar brunch, lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50 % lägre pris än på land.

Åk med oss till BorderShop

På BorderShop i Puttgarden eller Rostock hittar du massor av vin, öl, sprit och godis. Allt till tyska, låga priser.

Shoppa på Bordershop

Handla inför midsommar

I vår shop ombord är det alltid upp till 50% billigare än iland. Passa på att fyll på med öl, vin, sprit, choklad och godis.

Shoppa ombord

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.