Välkommen ombord på våra färjor Aurora, Hamlet och Tycho Brahe. Våra restauranger, Waves på Aurora och LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, serverar brunch, lunch och middag och i våra barer hittar du drinkar till bra priser. Passa även på att besöka vår shop, vi har alltid upp till 50% lägre pris än på land.

Det händer ombord

Rock på sundet

När: Den 27:e september 2019 på avgång 17.30 blir det rock ombord på Tycho Brahe.

Köp biljett

Vi inleder Rock på sundet med förfest till DJ Freddie M följt av livemusik från det populära Helsingborgsbandet Bai Bang.

Njut av glamrock samtidigt som en riktig rock and roll buffé serveras. Buffén består av plockmat och bandets eget ölmärke ”Bai Bang” kommer finnas till försäljning.

Priset inkluderar färdbiljett/entré, läcker rockbuffé och 1 stycken Helsingborgs Lager by Bai Bang.

Biljetter säljs via Eventbrite för 275:- och betald biljett återbetalas inte.

Shopping ombord

I vår shop är det alltid öppet och upp till 50 % lägre priser än i land. Här fyndar du allt från öl och godis till parfym och makeup från kända varumärken.

Shopping

Höstens bufféer

Höstens skafferi eller Around the world, varför välja när du kan få båda? Bufféerna serveras mån-tis och ons-tors, till och med 12/11.

Waves Restaurang

Jazz på Tycho Brahe

Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dukas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna av svängig traditionell dansjazz.

Till jazzprogrammet

Bridge ombord

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår 3 danska smörrebröd inkl dryck, kaffe och kaka samt tävlingspriser.

Till anmälan

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.