Mellan den 18-22 april kan du njuta av påskens alla läckerheter ombord. I våra restauranger, Waves på Aurora och LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, serveras goda rätter i påskens anda och i våra barer hittar du drinkar och bubbel till bra priser. Passa på att fylla påskäggen med godheter från shoppen, vi har alltid upp till 50 % lägre pris än på land.

Njut av ett ljuvligt påskbord

LAT56° Bistrobar bjuder på ett härligt påskbord med lammstek och Bjäretupp. Serveras långfredag och påskafton från avgång från 12.00 till 15.00. 

Pris 319:-

Boka påskbord

Fyll på påskägget ombord

Vår shop ombord har alltid upp till 50% lägre priser än på land. Passa på att shoppa parfym, godis, choklad, sprit - ombord hittar du allt och lite till.

"Tura, vad är det?"

Att "Tura" är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. 

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang och på Hamlet hittar du LAT56˚ Bistrobar. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Välkommen att Tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i hamnen eller i vår app.