Just nu pågår inte parfymweekend. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få aktuell information om vad som händer ombord och vilka erbjudanden vi har.

Doftens styrka

popupshop

Dofta gott för ditt välbefinnande

Luktsinnet är vårt mest kraftfulla sinne. Det är dessutom kopplat till både minnen och känslor. Ditt humör och välbefinnande kan också påverkas av en doft du verkligen tycker om.

Vill du att dina nära och kära ska dofta riktigt gott kan du passa på att inhandla årets julklappar redan nu. Det finns gott om plats ombord och du behöver inte stressa när du är ute i god tid. Dessutom förutspår prisjämförelsesiten Prisjakt att parfymen blir Årets riktiga julklapp. De menar att svenskarnas allt socialare livsstil gör att köpintresset för parfym ökar. Parfymen har alltid varit en populär julklapp, men nu spås intresset öka ännu mer i år.

Alla priser på shoppingsidan visas med ordinarie pris.

Få 20% rabatt

parfympresent

Presentförpackat och klart

Om du vill kombinera en god doft med färdig presentförpackning har vi några exempel som är redo att plockas direkt från hyllan. Seten innehåller både parfym och bodylotion eller deostick för extra känsla av lyx. Passar perfekt som present eller julklapp.

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka målinriktade erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.