Restaurang

Våra restauranger, Waves Restaurang på Aurora och LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, bjuder dig välkommen ombord.

På lunchen bjuder Waves Restaurang på Öresundsbuffé på klassiska smaker från de svenska och danska köken. På kvällstid har vi både bufféer och á la carte, och mot jul dukar vi upp för julbord. Självklart finns här också en välsorterad bar.

Ombord i vår mysiga Bistrobar ombord på Hamlet möts du av en hög kulinarisk nivå med nytolkningar av bistroklassiker, gjorda av fräscha ingredienser från båda sidorna av Sundet. En perfekt inramning för affärslunch eller middag.

Mer information om menyer, priser och bordsbokning hittar du nedan.

LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

På LAT56˚ Bistrobar kan du slappna av med välgjorda cocktails, goda viner och utsökt mat. Du möts av en hög kulinarisk nivå med nytolkningar av bistroklassiker, gjorda av fräscha ingredienser från båda sidorna av Sundet. Det här är stället för goda vänner, familjer och affärskontakter - en perfekt inramning för nya fantastiska smakupplevelser.

Öppettider: 
Tis-Tor 17-22, Fre-Lör 12-22. Köket stänger kl 21.

Waves Restaurang: Aurora

Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang med allt du kan tänka dig. En middag för två eller en utekväll med kollegor, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Öppettider: 
Mån-Fre 12.15-22.30, Lör 11.45-22.30. Sön 12.45-19.45. Köket stänger 21.00 mån-lör och 18.00 sön.