TrA.Subject

TrA.Announcement

Bjud med någon du tycker om och avnjut en kärleksfull måltid i restaurangen. Det blir garanterat mysig sundsutsikt. I butiken ombord har vi laddat med kärleksfulla gåvor och i caféet serveras det go'fika.

Fira kärleken med festmeny ombord

Ta med dig någon du tycker om och avnjut en lyxig och smakrik trerätters.
Under slutet av januari och hela februari erbjuder Restaurang Waves ombord på Aurora en läcker festmeny. Klassiska rätter gjorda på lyxiga råvaror gör besök i restaurangen. Samtliga rätter erhåller dryckesförslag för maximal njutning.
Trerättersmenyn erbjuds till ett förmånligt pris och går även att få som tvårätters (förrätt och varmrätt).

Skäm bort någon du tycker om

I vår nya shop online finns det flera kärleksgåvor och godsaker som visar hur mycket mottagaren betyder för dig. Allt från choklad och parfym till smycken och bubbel. Besök vår shoppingsida för inspiration och köp presenterna i butiken ombord!

Kärleksfika

Njut av en kärleksfika tillsammans. Två semlor och två kaffe för endast 78:-.

Bjud din kära på en räksmörgås

Två räksmörgåsar med vin eller öl för 238:-. En riktigt bra deal för er som vill ha något lättare.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.