Auroras buffé tom 28/2

Vinterns härliga smaker dukas upp på buffén.

Starta med tomatsoppa därefter västkustsallad, waldorfsallad, charkuterier, grön sparris med mozzarella, boeuf bourguignon, havets wallenbergare, marinerad kycklinglårfilé, lammrostbiff och mycket mer.

Serveras mån-tors från avg 17.15 tom 28/2
Pris 249:-

A la carte

Serveras tom 2 april

Förätt

   
Auroras ingefära- och apelsinsill
på kavring med rödlök och dill
  85:-
Klassisk löjromstallrik
med rostat bröd
  119:-
Carpaccio
med tryffelkräm, pinjenötter och confiterad äggula
  99:-
Rökt lax
med avokadomousse med senapsslungad fänkål
  89:-
Rostad butternut squashsoppa
med rostade frön och surdegsbaguette
Halv / hel portion 79:- / 139:-
     

Varmrätt

   
Fisk- och skaldjursgryta
med saffran och tomat, chiliaioli och surdegsbaguette
  219:-
Halstrad torskrygg
med brynt smör, pumpapuré och vintergrönt
  229:-
Porchetta
med rosmarin och vitlök, rostade butternut squashpuré
  209:-
Grillad tylerbiff
med brynt lökkräm och rödvinssky
  249:-
Risotto
med svamp och tryffelolja
  175:-
     
Till kötträtter serveras potatiskaka och till fiskrätter dillkokt potatis    
     

Dessert

   
Glasscoupe Öresund   79:-
Kladdkaka på vit choklad
med dulce de leche och sockrade tranbär 
  85:-
Crème Brulée
med färska bär
  89:-
Utvalda ostar
Tre sorters ostar med tillbehör
  99:-
Hemmagjord chokladtryffel   29:-
     

Auroras klassiska meny

 

359:-

Turacanapé
med färskrökt lax och pepparrot, toppad med handskalade räkor
   
Oxfilémedaljonger
med bearnaisesås
   
Glassdessert    
     

Till barnen

   
Fråga efter särskild barnmeny. Övriga varmrätter serveras till barn i halva portioner till halva priset.    

Priserna inkluderar betjäningsavgift. Reservation för pris- och valutaförändringar. Vid betalning med betal/kreditkort hanteras köpet i SEK. Bankens valutakurs gäller.

Lunch

Öresundsbuffé 169:-
inkl resa

Njut av en lunchbuffé till havs med det bästa från Danmark och Sverige. På torsdagar tom 28/3 finns det även ärtsoppa med pannkakor på buffén.
Halva priset för barn 4-11 år

Serveras mån-fre avg 12.15 tom 14.15. 

Weekendbrunch 199:-

Unna dig en härlig brunch på helgen med olika sorters sill och ägg, kallrökt lax, romasalami, fräscha sallader, pastasallad, Janssons Frestelse, ratatouille, ribbenstek med rödkål, chicken drumsticks, Louisiana hot korv, brödbuffé och mycket mer. Fruktfat samt något sött till kaffet.

Piratpriser för de små inkl resa 79:-

Serveras lördagar fr avg 11.45 tom 14.45, söndagar fr avg 12.45 tom 15.45.

Piratbuffé 79:-
inkl resa

På sportlovet serverar vi till barnen vår populära Piratbuffé med panerad fiskfilé, spaghetti, bolognese, chicken drumstick, ugnsbakade potatisklyftor, grönsaker. Chokladpudding med vispad grädde.

Serveras lunchen mån-fre 18-22/2.

Gruppmeny

För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet förutom matallergier och vegetariskt.

Auroras klassiska meny

359:-

Turacanapé
med färskrökt lax och pepparrot, toppad med handskalade räkor
 
Oxfilémedaljonger
med bearnaisesås
 
Glassdessert  
   

Tvårättersmeny

295:-

Trerättersmeny

329:-

Förrätt

 
Auroras ingefärs- och apelsinsill
på kavring med rödlök och dill
 

Varmrätt

 
Pepparstek på oxfile
med dragonsås, sauterad svamp och vintergrönt samt potatiskaka
 
Halstrad torskrygg
med brynt smör, pumpapuré och vintergrönt
 

Efterrätt

 
Crème brulée
med färska bär
 
   

Vegetarisk meny

239:-

Rostad butternut squashsoppa
med rostade frön och surdegsbaugette
 
Risotto på Avoriris
med svamp och tryffelolja
 
   

Öresundsbuffé inkl resa

169:-

Weekendbuffé

199:-

Kvällsbuffé

249:-

   

Vi behöver er beställning av menyn en vecka innan besöket. Vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen tre dygn innan er meny är bokad. Om inte detta sker, debiteras samtliga menyer.

Kontakta vår restaurangbokning restaurangbokning@forseaferries.com eller ring 042-18 61 30 mån-fre 08.00-18.00. 

Öppettider

mån-fre 12.15-22.30 - Köket stänger: 21.00
lördag 11.45-22.30 - Köket stänger: 21.00
söndag 12.45-19.45 - Köket stänger: 18.00 

21/2 12.10 och 13.10 i stället för 12.15/13.15