TrA.Subject

TrA.Announcement

Den 26 – 29 maj bjuds det på jazzfestival i Helsingör. Butiker, caféer, gator och torg kommer fyllas med musik framförd av kända artister. 

Vinn biljetter

Vi kommer tävla ut biljetter till de tre evenemang nedan. Följ oss på våra sociala medier för att få mer information om tävlingen och för att delta. Här hittar du vår Facebook och Instagram.

Debbie & Camille Sledge 26 maj

På Sound Dues öppninskväll, den 26e maj, spelar Debbie och Camille Sledge på Kronborg slott. Konserten är en hyllning till Nat King Cole och hans tidlösa sånger, ett arv som också fördes vidare i många år av hans dotter Natalie Cole. Missa inte detta spektakulära evenemang på en av Danmarks mest ikoniska platser

Läs mer om evenemanget 

David Sanborn 27 maj

Den 27e maj spelar David Sandborn på Kulturværftets huvudscen. Han är utan tvekan en av sin tids mest hyllade och inflytelserika altsaxofonister. Han har vunnit sex Grammy Awards och har haft åtta guldalbum och ett platinaalbum. Förutom en omfattande egen diskografi har han även gästspelat på album av en lång rad toppartister i flera genrer, allt från jazz och pop till R&B. Han har också komponerat soundtracken till storfilmer som Lethal Weapon och Tequila Sunrise.

Läs mer om spelningen

Doky Brothers + All Star Finale 29 maj

Söndagen den 29 maj avslutas Sound Dues med en konsert av duon Doky Brothers. Därefter följer en all-star show med höjdpunkten från årets program. Finalprogrammet är fortfarande under utveckling, och listan med medverkande artister kommer släppas när avslutninsdagen närmar sig. Dubbelkonserten kommer att äga rum på det underbara strandhotellet Marienlyst Strandhotel, i deras största sal, Marienlyst Salen.

Läs mer om dubbelkonserten

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.