Jazzevenemanget är slutsålt för den här gången. Det kommer fler evenemang likt detta, så håll utkik på den här sidan. Vi har redan inplanerat ’Onsdagsjazz på sundet’ den 10 november och den 15 december. Läs mer och boka plats här. Fortsätt att hålla dig uppdaterad om vad som händer ombord och på andra sidan sundet genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jazz Dinner Cruise med Desmond Scaife Jr.

Jazz Dinner Cruise

Njut av den spektakulära utsikten över Öresund, medan ni njuter en överdådig kvällsbuffé med vilt och fisk. Låt jazztrion sätta stämningen med sina personliga tolkningar av klassiker från Ray Charles, Nat King Cole och deras jazz/fusions versioner av kända popnummer och naturligtvis deras egna originalsånger.

Desmond Scaife Jr.

Den amerikanska vokalisten och keyboardspelaren Desmond Scaife Jr har sedan 2018 uppträtt vid flera tillfällen i Danmark som medartist till Niels Lan Doky International Jazz Collective. Med dem har han levererat några av The Collectives mest minnesvärda uppträdande med stående ovationer. 

Jazz, soul, R&B & Pop

Desmond är ursprungligen från Alabama men har nu sin bas i New York City. Där njuter han av erkännandet som en av de mest spännande och allsidiga nya yngre artister som spelar både jazz, soul, R&B och pop. Till Jazz Dinner Cruise uppträder han som en av trion och vi garanterar en fantastisk och stämningsfull kväll på Öresund.

Kvällsbuffé

Kvällsbuffén frestar med läckerheter från både hav och land och från nord och syd. Njut t ex italiensk korv, svamptimbal, marinerat kronärtskocka, grillat kycklingbröst eller torskrygg och vitvinskokta blåmusslor. Se hela buffén här...


Lufttorkad Coppa ned nötpesto
Viltkorv med syltad lök och enoki svamp
Svamptimbal
Långtidsbakad tomat
Marinerad kronärtskocka
Oliver i hemmagjord lag
Basilikapesto
Hembakat bröd med vispat smör
Grillade kycklingbröst
Salpicón på örter
Marinerad potatissallad med bacon
Sallad med bär, melon och vattenkrasse
Grillad torskrygg (MSC) med säsongens såser
Moules Mariné (MSC)
Ärt och spenatsås
Säsongens potatisar kokt med selleriört
Citrusmarinerad spenatssallad med äpple och rödlök
Dansk gourmet ost
Rabarbertrifle

Program

Den 11 september kl. 16.40 – avgång från Helsingborg (observera att dörrarna stänger 3 minuter innan avgång)
Kl. 17.10 – avgång från Helsingör (observera att dörrarna stänger 3 minuter innan avgång)
Kl. 17.10 Kvällsbuffé
Kl. 18.20 Konserten börjar
Kl. 19.50 konserten slutar
Kl. 20.00 landgång Helsingör
Kl. 20.30 landgång Helsingborg

Man är naturligtvis välkommen att stanna kvar ombord på färjan efter konserten, men man ombedes att lämna restaurangen då denna stänger.

Vi rekommenderar att man är i terminalen minst 10 minuter innan avgång. Biljetten SKA skrivas ut och tas med som dokumentation för färjeöverfarten.

Biljett

Priset för arrangemanget är 399 dkk/545 sek exkl. biljettavgift per person och inkluderar färjebiljett och buffé exkl. dryck. Baren kommer att vara öppen under hela arrangemanget. Det kommer att vara bordsplacering vid köp av biljetter för samlade grupper. Det finns endast ett begränsat antal biljetter. Biljetterna ska skrivas ut och tas med som en dokumentation för färjeöverfart och entré. Biljetter köpes via Sound Dues.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och oförutsedda händelser.

Biljetterna säljs via föreningen Sound Dues samarbetspartner Billetlugen. Eventuella frågor gällande beställning och betalning hänvisas till Billetlugen. För frågor gällande tidtabell o dyl. för färjan hänvisar vi till vår kundservice.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.