TrA.Subject

TrA.Announcement

Börja och sluta resan med din egen bil

Ska du parkera på Kastrup? Gör det enkelt för dig och använd en AutoBizz Smart, som underlättar parkeringen på Köpenhams flygplats. Eftersom din AutoBizz Smart används som betalningsmedel, så behöver du inte tänka på att förboka plats. Betalningen sköts automatiskt via ditt avtal.

Så gör du för att parkera med AutoBizz Smart

För att kunna använda din AutoBizz Smart på Katrups flygplats, så måste du se till att placera den innanför vindrutan på bilen. När du vet vilken parkeringsanläggning du ska parkera på så kör du förbi biljettautomaten och fram till bommen, som automatiskt kommer att gå upp. Därefter kör du in på anläggningen och parkerar din bil.

Hur betalar jag?

När du hämtar din bil och ska lämna parkeringsanläggningen, så kör du som tidigare fram till bommen, som öppnas automatiskt. Nu registreras betalningen på din AutoBizz Smart och du betalar priset för den valda parkeringsanläggningen.

Du kan använda din AutoBizz Smart på alla parkeringsanläggningar på Kastrup.

Vad kostar parkering på Kastrup?

Kostnaden för att parkera på Kastrup varierar beroende på vilken parkeringsanläggning du vill parkera på och om det gäller en kortare parkeringstid eller långtidsparkering. För aktuella priser klicka här.

Hur hittar jag till och på Kastrups parkering?

Undrar du t ex var P11 eller P19 på Kastrups parkering ligger eller var de andra parkeringsanläggningarna är placerade? Du hittar all information här.