Information om ID-kontroll

ID-kontroll genomförs för resande till/från Danmark och Sverige. För att undvika onödiga väntetider, ha giltigt pass eller ID-kort med foto (enligt Polisens riktlinjer) lättillgängligt vid check in och biljettkontroll. Barn under 18 år som reser i sällskap med förälder, med giltigt ID eller pass, behöver inte visa identitetshandling.

Trafikinformation

Renovering av Knutpunkten

Det pågår just nu en stor ombyggnad på Knutpunkten/Helsingborg C, vilket påverkar er resenärer som går ombord via landgången. Bland annat ska fasaden bytas och det innebär ett stort arbete. Därför stängs ett större arbetsområde av även invändigt från vecka 44.


Entrén mot Järnvägsgatan fortsätter vara öppen under hela byggtiden. Den nya avstängningen inne på Knutpunkten/Helsingborg C kommer att börja i anslutning till entrén och sträcka sig längs med fasaden bort mot rulltrapporna upp till färjeterminalen.

Vecka 45-48 är rulltrapporna helt eller delvis avstängda. Rulltrapporna beräknas öppna igen under vecka 48. Fram till dess hänvisas alla resenärer till hiss eller trappa.

Arbetet med ombyggnaden av trappan utomhus mellan Järnvägsgatan och p-däck påbörjas i vecka 45. Den nya entrén från p-däck och entrépassagen öppnar vecka 46.

Med andra ord är det trappa eller hiss som gäller för dig som går av eller på våra färjor under v. 44-48. Ursäkta röran.

Läs mer här.

Få trafikinformation i din telefon

Anmäl dig till vår kostnadsfria SMS-tjänst och få sms om det är stora förseningar eller inställda avgångar på färjelinjerna de dagar du har valt att resa.

Du anmäler dig genom vår kundservice kundservice@forseaferries.com eller 042-18 61 00 (Vardagar: 8.00-17.00)