Upplevelser för hela familjen

Boka online – spara pengar jämfört med hamnpriser.

Sommarupplevelser att upptäcka

Ljuva sommar! När solen, värmen och de ljusa dagarna är här passar det extra bra att ta med familjen och upptäcka alla sommaraktiviteter i Danmark och Tyskland. Här finns upplevelser för alla åldrar och vi har guiden för er. 

Upptäck naturen

Nordsjälland

Nordsjälland kallas också Danmarks riviera och har man någon gång varit där är det inte svårt att förstå varför. Här ligger några av Europas bästa stränder och små söta fiskebyar på rad. När ni har tittat er mätta på den vackra naturen finns det gott om ställen att stanna och äta på. 

Läs mer

20%

Gavnø Slot

Här kan ni kombinera trädtoppsklättring på Gavnø Go Fly med en promenad genom Gavnø Slottspark. För bästa upplevelse; avsluta dagen med färskbryggd öl från Slottsbryggeriet.

20% rabatt på inträde och på Gavnø Go Fly mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör.

Få din rabatt

Hundested

I fiskebyn Hundestad hittar ni mycket kultur och historia. Området har vacker natur och är särskilt känt för sin sand och dyn. Här finns även aktiviteter för barn och ni kan även strosa runt och se kyrkan allt annat som Hundested erbjuder.

Läs mer

Underhållning för stora och små

BonBon-Land

Danmarks roligaste och mest galna nöjespark är utan tvekan BonBon-Land. Här kan både stora och små roa sig en hel dag med attraktioner, lekplatser och aktiviteter. Mellan all lek kan ni fylla på med mat, fika och glass. 

Läs mer

Upplev Tyskland

Berlin

Berlin - staden som har mycket att ge. Berlin ligger närmare än vad du tror och är ett perfekt resmål för en weekend. Upplev staden, checka in på ett hotell, ät god mat och se vacker arkitektur. För dig som är intresserad av historia är Berlin ett extra intressant resmål - då staden har många historiska landmärken. 

Läs mer

Lübeck

Lübeck kallas för Hansastadens drottning och i den medeltida stadskärnan finns. gränder, hus och byggnader som påminner om en svunnen tid. Mycket av det hittar du på UNESCO:s världsarvslista. Det är en historisk stad med mycket kultur.

Läs mer

Hamburg

Hamburg är Tysklands andra största stad och bjuder på allt från shopping till kultur, historia och nöjen. För den som är intresserad av arkitektur är detta också ett bra resmål och den livliga Fischmarkt i hamnen är en upplevelse för morgonpigga – sätt klockan på söndagsmorgnar.

Läs mer

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer.  Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.