TrA.Subject

TrA.Announcement

Våra biljetter och priser

Hur, vart och med vem? Hitta den bästa biljetten för din resa.

Öresunds lägsta pris

Tar du bilen? Med AutoBizz Smart reser du enkelt och till Öresunds lägsta pris, från 159:-/väg. Du tjänar på det direkt, även om du bara besöker Danmark en gång.

Förmåner för dig som pendlar

Jobbar du i Danmark? Med våra pendlarkort, reser du till ett bra pris. Som medlem i Pendlarklubben får du dessutom alltid smidig incheckning och bra erbjudanden ombord.

Älskar du att tura?

Skaffa ett turakort, så kan du resa fram och tillbaka över sundet varje dag i ett helt år, för bara 490:-. Njut av god mat, bra shopping och havsluft – spontant och så ofta du vill.

Låt hunden följa med

Du är välkommen att ta med både hunden och katten ombord på färjan till Danmark, de behöver ingen biljett. Husdjuren får vistas på passagerardäck tillsammans med ledsagare, så länge hen är kopplad och inte stör andra passagerare. Husdjuret får dock inte vistas i shoppen eller i restaurangen ombord. För mer information om det hänvisar vi till våra transportvillkor.

Det är fritt att ta med hund och katt till Danmark, men när de ska tillbaka till Sverige gäller särskilda krav från svenska tullverket. Din hund/katt ska:

- vara minst 15 veckor gammal
- vara ID-märkt
- vara vaccinerad mot rabies minst 21 dagar innan avresan från Sverige
- ha ett husdjurspass
- anmälas till tullverket i förbindelse med utresan från Sverige

Läs mer på Tullverkets hemsida.