Tura varje dag ett helt år för bara 359:-

Det är något speciellt med att Tura. Att spontant kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. Det är få städer förunnat att ha det så. Vi vill naturligtvis att du ska kunna göra det så ofta du vill - till ett bra pris. Därför har vi skapat ett Turakort som ger dig möjlighet att tura varje dag under ett helt år för endast 359:-. 

  • Du slipper biljetter och går raka vägen ombord. 
  • Du får nyhetsbrev med erbjudanden direkt till din mail.
  • Turakortet gäller 1 år från inköpsdatum och du kan tura varje dag om du vill.  

Skaffa Turakort

Anmäl dig till Turakortet genom att klicka nedan, skriv ut formuläret och fyll i dina uppgifter. Därefter lämnar du in formuläret och hämtar ut ditt Turakort mot uppvisande av giltig legitimation i vår biljettförsäljning i Knutpunkten, Helsingborg. 

 

Tänk på att Turakortet är personligt och gäller en person, samt endast gäller för tura, det vill säga, ej avstigning i Helsingör. Vill du gå av i Helsingör får du lösa en ny biljett för hemresan. Turakortet gäller endast från Helsingborg i tidsperioden 05.00-24.00. Kortet gäller en gång/dag och 1-3 t/r resor vid varje tillfälle. Missbruk av Turakortet medför att kortet automatiskt spärras, utan notifikation.  Person under 18 år erhåller ej tobakskort.