20%

Din rabatt

Gavnø Go Fly är ett givet utflyktsmål för hela familjen. Få 20% rabatt när du reser med oss!

20% rabatt på inträde och på Gavnø Go Fly mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Rabatten gäller för antalet pers. på biljetten, dock max 7 pers/biljett. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter. 

För aktuella utställningar, öppettider och priser www.gavnoe.dk

Ett givet utflyktsmål för hela familjen

Klätterparken Gavnø Go Fly är med sina högt belägna hinderbanor ett spännande och givet utflyktsmål för hela familjen. Kombinera trädtoppsklättringen med en promenad genom Gavnø Slottspark och avsluta en härlig dag med färskbryggd öl från Slottsbryggeriet.

Gavnø – Där äventyret börjar!

Gavnø Go Fly bjuder in till många aktiva timmar i de 150-åriga trädkronorna. Här kan ni testa 6 spännande banor, från juniorbanornas roliga och kreativa hinder till de ännu högre banorna som ger riktiga utmaningar. Gavnø Go Fly sätter säkerheten först och är utrustad med världens mest användarvänliga och säkra klättringssystem. 

Gavnø Slot bjuder på fantastisk historia, vackra kammare, Nordeuropas största privata målerisamling samt blomsterpark med nya upplevelser under hela säsongen. Missa inte Sjörövarlekplatsen för de minsta eller goda frukosten i Café Tulipanen.

Liljefestival i parken

I augusti och september välkomnar Gavnø Slott dig till att besöka liljefestivalen. Vackra, doftande liljor står på rad och ger ett riktigt mäktigt intryck. Liljorna kommer från världens äldsta trädgårdsplantor.
I den historiska slottsparken upplever du hundratals färgglada och diversifierade liljor, när du besöker liljefestivalen. Föreställ dig att du strosar genom det parken, omgiven av underbar arkitektur, färgglada liljor och fantastiska dofter.


Det är inte bara Gavnø Slott som har en rik historia, även liljor har varit en stor del av kulturhistorien. Redan under antiken hade grekerna ett gott öga för liljor och porträtterade dem flitigt i vaser med mera i sina tavlor. Under medeltiden var liljan en högaktad blomma, som var väldigt symboliserad och hade hög status.

Läs mer om festivalen här.

Hitta hit

Ta bilen från Helsingör och kör via väg E47 mot Gavnø slott. Resan tar ungefär 1,5 timme. 

Läs mer om vad som är aktuellt på Gavnö Slott på deras hemsida.

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer. Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.