Shopping ombord

Shoppa till sjöss - Vi har alltid öppet ombord! Här får du personlig service och rådgivning av våra duktiga och kompetenta medarbetare. Välkommen in i shoppen på våra båtar. Här finns öl, vin, sprit, choklad, godis, kosmetika och parfym av kända varumärken till mycket förmånliga priser. Butiken har öppet under hela resan!

Butikerna på linjen Helsingborg-Helsingör är öppna under hela överfarten, men tobaksvaror säljes endast på svenskt farvatten medan öl/vin/sprit endast säljs på danskt farvatten.

Boka resa

ForYou

Du får alltid rabatt på utvalda produkter till riktigt bra sjöpriser! Vår shopp ombord är alltid upp till 50% billigare än iland. Läs mer om våra rabatter i ForYou.

Ta en shoppingtur till Tyskland och BorderShop

På BorderShop är utbudet gigantiskt och särskilt anpassat för att motsvara våra kunders smak och önskemål. Köp en 1-dagsbiljett online som kombinerar överfarten Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden, så sparar du både tid och pengar. Om du tar en semesterresa söderut via Puttgarden eller Rostock kan du passa på att handla i BorderShop på hemvägen.

Läs mer och boka biljett

Tullregler

Mer information om hur mycket alkohol / tobak som du får köpa finns ombord och du kan också läsa tullreglerna här.