I vår shop är det alltid öppet och upp till 50 % lägre priser än i land. Här fyndar du allt från öl och godis till parfym och makeup från kända varumärken. Våra medarbetare hjälper dig gärna hitta rätt vin till middagen eller en doft som passar dig. 

Vår shop är öppen hela överfarten, men säljer bara tobak på svenskt farvatten och alkoholhaltiga drycker på danskt.


Våra erbjudande

ForYou

Aktuella erbjudanden

Se vilka produkter det är riktigt bra priser på just nu, i vårt magasin ForYou.

Gäller 1 oktober - 8 januari 2020. Priser visas i SEK. 

Shoppingtura med bilen

695:-

Parkera ombord och shoppa loss till fantastiska priser i vår shop. I Parkera Ombord-biljetten ingår dessutom tre flak Carlsberg öl eller tre flak Coca Cola. 

Till erbjudandet

Selected Wines ombord

I vår serie Selected Wines finner du just nu noggrant utvalda viner från området Stellenbosch i Sydafrika. Stellenbosch har samma status i Sydafrika som Napa Valley har i Kalifornien. Här hittar du några av de absolut bästa vinerna som regionen kan erbjuda. Vinerna säljs ombord.

Läs mer om våra viner

Ta en shoppingtur till Tyskland och BorderShop

På BorderShop är utbudet gigantiskt och särskilt anpassat för att motsvara våra kunders smak och önskemål. Köp en 1-dagsbiljett online som kombinerar överfarten Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden, så sparar du både tid och pengar. Om du tar en semesterresa söderut via Puttgarden eller Rostock kan du passa på att handla i BorderShop på hemvägen.

Läs mer och boka biljett

Tullregler

Mer information om hur mycket alkohol / tobak som du får köpa finns ombord och du kan också läsa tullreglerna här.