TrA.Subject

TrA.Announcement

Letar du efter någonting speciellt?

Vin

Vin i box eller flaska. Vitt, rött, mousserande eller rosé. Vin kommer i många olika utförande och från världens alla hörn. Se vårt breda sortiment och hitta ett vin för dig. 

Öl och cider

Att tura och dricka öl går hand i hand. I vårt sortiment ombord finner alla sin ölfavorit. 

Gin

Dry gin, spiced gin och smaksatt gin. En av ingredienserna i många populära drinkar och en favorit hos många. 

Vodka

Vodka kan drickas som ren snaps eller vara en viktig ingrediens i drinkar. Varesig du tar den som den är eller blandar din favoritdrink kan du hitta vodkan ombord hos oss. 

Whisky

Det många kanske inte vet är att whisky är ett ohumlat öl som destillerats och lagras på ekfat. Ombord har vi whisky i olika smaker och något som passar alla. 

Brännvin

Midsommar, påsk och andra högtider brukar kantas av brännvin. Här hittar ni Akvavit, Op Anderson och gammeldansk tillsammans med andra sorter. 

Likör

Likör brukar kallas Spritvärldens karamell och känns igen på sin sötma. Drick den som den är eller blanda i din favoritdrink. 

Cognac

Cognac är en spritsort som kommer från distriktet Cognac i Frankrike. Drick den efter maten som en avec eller blanda i drinken. Här nedan ser ni vårt utbud ombord. 

Rom

Ljus eller mörk rom, som bas i drink eller drickas som den är. Valmöjligheterna är många. Men en sak är säker, du hittar ett brett sortiment ombord. 

Läsk

Här hittar ni bubbliga drycker samt energidrycker. 

Övrig alkohol

Reservation för eventuella prisjusteringar, valutaändringar, slutförsäljning och justering av sortiment.