TrA.Subject

TrA.Announcement

Danmarks roligaste och mest galna nöjespark

Välkommen till BonBon-Land, Danmarks roligaste och mest galna nöjespark där barn och vuxna i alla åldrar kan roa sig tillsammans. Du betalar endast för inträdet, sedan har ni tillgång till massor av attraktioner, lekplatser och aktiviteter hela dagen. Behövs det en paus så kan ni slå er ner med en stor glass på något av de många grönområdena, eller stanna till för påfyllning på någon av restaurangerna eller mysiga caféerna. Så ta familj och vänner i hand och kom till BonBon-Land för en rolig dag. 

Besök BonBon-Lands egen hemsida för öppettider och aktuella priser.

Attraktioner

Är du våghalsig och gillar fritt fall, loopar och g-kraft så är Svend Svingarm, Vildsvinet och Cobra-tornet något för dig. Om du inte är fullt så modig kan vi rekommendera Hundeprutten, Bäverrafting eller Albatossen och för de allra minsta finns det bland annat Sprutten och Hestepærerne.

Hitta hit

BonBon-Land ligger i Holme-Olstrup på Själland, ca 1,5 timme med bil från Helsingör.

Besök BonBon-Lands egen hemsida för öppettider och övrig information.

Karta från Färjeläget i Helsingör till BonBon-Land.

Adress
Gartnervej 2
4684 Holmegaard
Danmark

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.