TrA.Subject

TrA.Announcement

Ett litet land med många golfpärlor

Välj mellan 200 utvalda danska golfbanor, hotell och resorts. Även om Danmark är ett litet land, har landet i sig så mycket mer att erbjuda än de flesta tror när det kommer till golf. Här finns ett brett utbud av bra och välskötta golfbanor som överträffar de flesta länder, när det kommer till både pris och kvalitet. Många av banorna hittar du i norra Jylland, där banorna utnyttjar naturen fullt ut. Du kan välja mellan seaside banor som har en fantastisk utsikt över Nordsjön, kuperade banor i inlandet och parkliknande banor nära stadsområdet.

Väljer du en golfsemester i Danmark har du också möjligheten till olika boenden; vackra golfresorts, där du kan bo på banan, fina hotell eller ett typiskt danskt värdshus i alla dess prisklasser. Önskar du att prova på flera banor under din semester är det inget problem. Banorna ligger så nära varandra att du absolut kan spela på flera banor under din golfsemester.

Varmt välkommen till Golf i Danmark! 

Som ForSeakund får du alltid:
1. Prisgaranti på din golftur. 
2. Svensk kundservice
3. Mer än 10 års erfarenhet av golfresor till Danmark.

Midtsjællands Golfklub

Erbjudande - spara 20%

2 x övernattning i delat dubbelrum på golfbanan
2 x frukost i klubbhuset (50 meter)
3 x greenfee inkl. fri buggy 

Villkor: Visa din ForSea-biljett vid ankomst, för att nyttja detta specialerbjudande på 20% rabatt. 

Boka här

En spännande 18-håls kuperad golfbana i ett naturskönt område i Holbæk där vatten spelar en avgörande roll. Övernatta i ett nybyggt hus endast 50 meter från klubbhuset.

Under din golfrunda utmanas du på alla nivåer av de strategiskt placerade sjöarna, som det finns gott om. På inte mindre än 14 golfhål är det vatten i spel, vilket ger massor av utmaningar. Open Course bjuder på en vacker utsikt över de böljande sluttningarna och de naturliga dalarna – här finns det till och med gamla gravhögar och du kan ofta höra näktergalen sjunga. Du kommer igenom en vacker kuliss med en bra och omväxlande bana, där det är nära från green till nästa tee.
Denna härliga golfanläggning ligger lite mer än en timmes bilfärd från överfarten i Helsingör.

Læs mere Midtsjællands Golfklubs egen hemsida.

Adress:
Ringstedvej 196, Kvanløse
4300 Holbæk

Golfklubbar i Danmark

Golf i Danmark - Golfbanor, hygge och smørrebrød.
Att resa är att leva som H.C Andersen skrev och med en golftur till Danmark, kan du vara säker på att du får ut det bästa av resan när det är dags att välja golfupplevelse. 

Helsingør Golf Club

Helsingør Golf Club är en av Danmarks bästa golfbanor, belägen i utkanten av Helsingör och inte långt från färjorna till Sverige. Här finns en vacker parkbana med många träd och sjöar, som utöver spännande golf alltid bjuder på en naturupplevelse utöver det vanliga.

Ledreborg Palace Golf Club

Ledreborg Palace Golf Club är en utmanande golfbana i en vacker omgivning utanför Lejre. Kom och få en annorlunda golfupplevelse på Skandinaviens enda bana designad av Sir Nick Faldo.

Korsør Golfklub

Känd som Danmarks Pebble Beach. Bjuder på en vacker 18-håls golfbana samt en av Danmarks bästa och svåraste 9-håls Pay & Play banor. Bo på banan i moderna rum på det härliga hotellet Comwell Korsør, som har både spaavdelning och utsikt över havet och golfbanan.

Møn Golf Center

En spännande 18-håls golfbana i en lätt kuperad terräng och med utsikt över vatten från nästan hela golfbanan. Golfklubben är belägen i en härlig natur på ön Møn på Sydsjälland och vid golfbanan hittar du hotellet, Hotel Præstekilde, som bjuder på en trevlig vistelse.

golfdanmark

Om GolfDanmark.se

GolfDanmark.se är Sveriges största portal för golfresor till Danmark. Sedan 2007 har de hjälpt tusentals av golfspelare att boka den perfekta golfturen till Danmark. GolfDanmark.se är en del av NordicGolfers.com - Nordens största utbud av golfresor till mer än 35 länder. Läs mer om NordicGolfers på deras hemsida.

Se GolfDanmarks erbjudanden

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.