TrA.Subject

TrA.Announcement

Res med bilen redan idag

Ibland är det helt enkelt bäst att ta bilen. Vi tipsar om bra och prisvärda parkeringar i Helsingör för dig som inte vill lägga tid på att leta parkering.

Köp biljett

Tre tips på parkering

Parkera gratis i en timme

På vår parkering precis vid terminalen på Færgevej i Helsingör, parkerar du gratis den första timmen. Sedan kostar det 15:- för nästa påbörjade timme, 10:- i timmen för timme tre och fyra, och därefter 8:- för varje påbörjad timme. Priserna är i danska kronor och gäller för parkering en gång per dag. Du kan endast betala med kort.

Parkera gratis i Bycentrums parkeringshus

Helsingörs kommuns parkeringshus med 550 gratis p-platser är placerat centralt i Helsingörs centrum. Förutsatt att det ligger en p-skiva i bilen får man stå gratis i tre timmar måndag-fredag 9-17 och lördag 9-13.

Parkeringshuset finns på Sturups Plads 4, 3000 Helsingör.
Här finner du mer information.

Glöm inte p-skivan

I övrigt finns det parkeringsmöjligheter längs med gatorna i Helsingör, där man får  stå 1 timme. På större parkeringsplatser är det tillåtet att stå i 3 timmar, och på vissa ända upp till 24 timmar. Glöm inte p-skivan!

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.