TrA.Subject

TrA.Announcement

Helsingör vimlar av små personliga butiker, med fokus på inredning och mode. Allt på bekvämt promenadavstånd. Vi har tagit fram några av stadens absolut bästa shoppingpärlor.

Helsingör Bycenter

Helsingör Bycenter är namnet på gallerian som ligger i hjärtat av Helsingör. Här finns spännande butiker, god mat från caféerna och gratis parkering. Med ett brett sortiment av dam- och herrmode, delikatesser, matvaror och skönhet finner du det mesta. Du hittar även spel, sport och inspiration till hemmet. De cirka 25 butikerna är fördelade på två våningar.

Vid särskilda tillfällen kan man även få njuta av skönsång, konstutställningar och andra evenemang som Helsingör Bycenter anordnar.

Gratis parkering erbjuds i parkeringshuset som ligger i direkt anknytning till Helsingör Bycenter. Det är gratis att parkera i tre timmar, allt du behöver är en p-skiva. Det finns gott om parkeringsplatser; hela 550!

Hitta hit

Stûrups Plads 4
3000 Helsingör

Adressen leder direkt till parkeringshuset.
Shoppingcentret ligger i början av Stengade mot Simon Spies Plads.

Förlängda öppettider under julen!
10-10 december är det öppet kl. 10.00-20.00. 

Butiker för modeintresserade

Jörgensen & Co

Om du letar efter modekläder och ett handplockat sortiment med personlig service så måste du besöka Jörgensen & Co. Här får man fantastisk hjälp från innehavarna Michella och Peter och deras och team, som tipsar och stylar och ser till att kunden känner sig bekväm.


Välj bland flera trendiga och stiliga märken till både kvinnor och män som till exempel Munthe plus Simonsen, Mos Mosh, Maison Scotch, Van Gils, och Marlboro Classics. Hos Jörgensen & Co får du mycket mer än snygga kläder. Ofta serveras du även ett glas bubblor medan du handlar. En extra lyx som inte förekommer i en vanlig klädbutik.

Besök affären nästa gång du är i Helsingör och få en fin shoppingupplevelse - oavsett om du letar efter kläder till vardag eller fest.  

Hitta hit

Jörgensen & CO
Stengade 51
Helsingör
+45 49260203

Shoppa på Jörgensen & Co

Lulus’s Love

Lulu's Love ligger på den mysiga gatan Søstræde i ett gammalt stort hus som förr i tiden huserade en smedja.

Butiken har två egna märken, Lulu's Love och Rosa's. Här finns också en massa andra härliga saker, allt från smycken till inredning till hemmet, som tillexempel handvävda mattor.


Allt som säljs i butiken är främst gjort i hållbara material så som viscose och cashmere.

När man kliver in i butiken kommer man in i en färgrik och annorlunda värld som om Pippi Långstrump och Villa Villekulla mött dansk design – en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

Hitta hit

Lulus’s Love
Søstræde 3
3000 Helsingør
Mobil +45 20661110
Telefon +45 88136461

Shoppa på Lulus’s Love

Mister August

Herrmode sedan 1905 i Helsingör. I en av stadens äldsta butiker sätts en ära i att erbjuda kunder extra service och de strävar alltid efter att erbjuda högsta kompetens och personlig service.


I butiken finns en separat avdelning för arbetskläder – August Erhverv & Sport – med stor erfarenhet av försäljning till företag. Här kan du få hjälp att hitta allt från arbetskläder, säkerhetsskor, uniformer, profilgåvor till sportkläder och merchandise.

Du kan enkelt kombinera dina köp av kläder hos Mr August som är specialist på business och casual beklädnad, med allt vad du behöver till din verksamhet hos August Erhverv & Sport.

Hitta hit

Mister August
Stjernegade 13,
3000 Helsingør
+45 49 21 04 89

Shoppa på Mister August

Inredning, presenttips och hantverk

Tibberup Høkeren

Specialbutik i Helsingör med fokus på vintagekläder, husgeråd och inredning. 

Ställets historia börjar med det gamla huset från 1864. Høker är en gammaldags beteckning för butiksägare och passar fint på butiken som har sålt vintageinredning och husgeråd sedan slutet på 90-talet.


Butiken såg dagens ljus då ägaren själv letade efter fina detaljer och användbara saker åt sitt eget hus. I dag består sortimentet av sånt som han själv tycker om - hyllorna är fyllda med bra anekdoter - antingen sättet en vara tillverkats på eller platsen den kommer från.

Tibberup Høkeren samlar och hittar själv sina varor runtomkring i landet. Så sväng förbi om du är på utkik efter noga utvalda vintage kläder, husgeråd eller inredningssaker från forna dagar.

Hitta hit

Tibberup Høkeren
Sct. Anna gade 4A
Helsingør
+45 49170424

Shoppa på Tibberup Høkeren

Olai Furniture

Om det är dags att förnya på inredningsfronten så passa på att svänga förbi Olai Furniture i Helsingör.

Låt dig inspireras bland butikens stora urval av design- och utemöbler, belysning och brukskonst från välkända, skandinaviska och internationella märken som exempelvis HAY, Fermob, Paustian, Flos, Menu och Gubi.


Olai har mycket att erbjuda oavsett om du letar efter stort eller smått till hem och trädgård. Lampor, överkast, vaser, köksprylar och fina små detaljer till barnrummet. Här får du hjälp och rådgivning oavsett om du är på jakt efter något nytt till dig själv eller letar efter den perfekta presenten. 

Hitta hit

Olai Furniture
Sct. Olai gade 42
Helsingör
+45 52526452

Shoppa på Olai Furniture

Bissen og Bassen

Bissen og Bassen är en presentbutik i hjärtat av Helsingör. Här säljs damkläder, baby- och barnkläder och inredning med inspiration från det sydfranska och mysiga.


I butiken hittar du inredning och kläder från varumärken som Basic Apparel, House Doctor, Meraki, Re:Designed, Soft Rebels och Wheat.

Är du på jakt efter presenter till dig själv eller någon annan kan vi varmt rekommendera ett besök!

Hitta hit

Bissen og Bassen
Strandgade 71A
3000 Helsingør
+44 95 33 75

Shoppa på Bissen og Bassen

Emmers

Emmers är butiken för dig som älskar matlagning och läckra prylar till köket. Butiken lockar med ett skinande blickfång av grytor, pannor, kastruller och många andra härligheter till ditt kök och hem.


Här finner man köksinredning av hög kvalitet, för när det ska experimenteras i gastronomins värld är det viktigt att köksutrustningen är hållbar och funktionell. Sen får den gärna vara rätt i stil också – och det vet Emmers allt om.

Butiken är välfylld med allt vad du kan tänkas behöva till ditt kök, här hittar du allt från fina glas till intressanta böcker och presenter – och självklart också god service och expertis.

Hitta hit

Emmers
Stengade 32
3000 Helsingør
Danmark

Shoppa på Emmers

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.