Höstlovskul med rabatt

Res med oss på höstlovskul som hela familjen gillar – och få rabatt. 

Höstlov på andra sidan sundet

Du behöver inte åka långt för att njuta av höstlovet. Endast 20 minuter bort väntar äventyret. Vi har laddat med läskiga och barnvänliga tips som passar hela familjen. Lär dig nya saker på ett roligt sätt, få närkontakt med livet i havens djup eller bli härligt skrämd av läskiga spöken. Du får dessutom rabatt på flera av attraktionerna när du reser med oss.

Louisiana för barnen

Besök Louisiana under höstlovet och låt barnen släppa loss i Børnehuset där det finns flera olika aktiviteter som håller barnens kreativitet vid liv.  Aktiviteterna är alla på något sätt kopplade till de utställningar som pågår just nu.
Det är fritt inträde till hela Louisiana för barn upp till 18 år. Barnhuset är öppet tis-sön kl. 11-18. 

Halloween på Tivoli

Ta med barnen till Halloween på Tivoli under höstlovet. Tivoli mitt i Köpenhamn är Danmarks populäraste resmål. Och det är inte så konstigt – här finns karuseller för alla smaker och åldrar, grönskande parker och massor av god mat och dryck.
Den 14 oktober – 7 november kan du fira Halloween på Tivoli, med pyssel, skattjakt, läskiga äventyr och massor av iiiiiiiihhhhhh! Rasmus Klump står för skrämsel, spöken och äventyrliga halloweenöverraskningar. Monster, zombier och gengångare hemsöker parken när höstmörkret faller in.

18-25%

Rabatt på inträde och turpass

Genom oss får du 25% rabatt när du köper både inträde och turpass, och 18% rabatt när du bara köper inträde. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av erbjudandet. Anmäl dig till nyhetsbrevet, du kommer senare att få ett mail med en kod. Den använder du när du loggar in för att köpa inträde och turpass online.

Museet for Søfart

Upptäck Museet for Søfart, ett av de mest omtalade och spektakulära museerna i Danmark just nu. Museet erbjuder massor av aktiviteter för barn från 3 till 12 år, som Drömskeppet där barnen kan springa runt, betrakta, röra vid saker och uppleva det maritima livet. Eller sjömansverkstan, där de kan göra sitt eget drömskepp och olika saker med rep och segel.

Museet for Søfart ligger i Helsingör, precis vid slottet Kronborg.
Läs mer om vad som händer på Museet för Søfart.

20%

20% rabatt på inträdet

Visa upp en giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör i entrén, så får du 20% rabatt på inträdet. Rabatten gäller för antalet personer på biljetten, men max fem personer per biljett. Det går inte att kombinera rabatten med andra rabatter.

Smidig resa

Parkera lätt och smidigt

När familjen ska på aktiviteter på höstlovet kan det vara skönt att alla är samlade i bilen. Men då var det ju det här med parkering… Lugn, vi tipsar om bra och billiga parkeringsplatser i Helsingör och Köpenhamn. På de flesta attraktioner finns det också tillgång till parkering.

 

Parkera gratis i en timme
På vår parkering precis vid terminalen på Færgevej i Helsingör, parkerar du gratis den första timmen. Sedan kostar det 15:- för nästa påbörjade timme, 10:- i timmen för timme tre och fyra, och därefter 4:- för varje påbörjad halvtimme. Priserna är i danska kronor och gäller för parkering en gång per dag. Du kan endast betala med kort.

Fler parkeringstips i Helsingör

Under ytan på Öresundsakvariet

Dyk ner under ytan och upptäck det färgstarka och fascinerande djurliv som Öresund erbjuder. Från sjöhästliknande tångålar, stora humrar och krabbor till vackra koraller och havsanemoner. Möt hajar, rockor, bläckfisk och färgglada fiskar som alla lever i Öresund.

På Vandlaboratorie kan barnen komma djurlivet tätt inpå och även klappa dem. Läs mer om hösten på Öresundsakvariet.

20%

20% rabatt på inträde

Dyk  ner under ytan och upptäck det färgstarka och fascinerande djurliv som Öresund erbjuder. Reser du med oss får du rabatt på inträdet!

20% rabatt mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Rabatten gäller för antalet pers. på biljetten, dock max 4 pers/biljett. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

Lust att lära på Experimentarium

Välkommen till Experimentarium, Nordsjällands stora attraktion för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev. Här är det inte bara tillåtet, utan meningen att du ska använda utställningarna. Låt de minsta upptäcka naturvetenskapen i Miniverset, upplev världens första interaktiva bio baserad på rörelsesensorer och lär dig mer om ljus och skugga i Ljuslabyrinten.

En nykomling på Experimentarium är den nya interaktiva utställningen där Lego, sport och förståelse står i centrum. Läs mer om Legoutställningen och annat som händer på världens bästa plats här.

20%

20% rabatt på inträdet

Visa upp en giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör i entrén, så får du 20% rabatt på inträdet. Rabatten gäller för antalet personer på biljetten, men max fem personer per biljett. Det går inte att kombinera rabatten med andra rabatter.

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer. Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.