TrA.Subject

TrA.Announcement

Köpenhamns Meat Packing District på Vesterbro pulserar av liv dygnet runt. Slå dig ner ute som inne och njut av rätterna på de många restaurangerna och barerna.

Köttbyn är indelad i Den Vita, Den Grå och Den Bruna delen. Den vita delen består idag av restauranger, kreativa kontorshotell och gallerier. Den grå har flera kulturella organisationer, restaurationsverksamheter och köttgrossister. Den bruna delen huserar skolor, teater, mässlokaler, simhall samt hotell- och konferensanläggning.

Fast Köttbyn är ju självklart mest känd för att ligga i front när det gäller stans matscen och gastronomi på hög internationell nivå - och ändå med båda fötterna på jorden. Utbudet är stort och varierande, från äkta dansk Fläsksteks-macka till Fine dining.    

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.