I Köpenhamn finns det så många fantastiska restauranger och matställen att det är lätt att tappa räkningen. Låt plånboken, humöret och smaklökarna styra. Kom hungrig!

Ved Stranden 10

Mysig vinbar och butik med uteservering vid Holmens Kanal i hjärtat av Köpenhamn. 
 

The Market Asian

Asiatiska favoriter, cocktails och internationell New York stämning i hjärtat av Köpenhamn. 
 

Restaurant Skt. Annæ 8

En av de mysigaste restauranterna på hippa Christianshavn, mitt i smeten bland caféer och barer. Här får du god mat och viner till förnuftiga priser.
 

Atlas Bar

Nyttiga, gröna rätter med smaker från hela världen. 
 

Torvehallerne

Precis vid Nørreport station ligger Torvehallerne, Köpenhamns nya stjärna till saluhall. Här trängs grönsaker med ostar, charkuterier, fisk och delikatesser. Handlarna låter dig gärna smaka, så att du kan hitta dina favoriter. 
 

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.