TrA.Subject

TrA.Announcement

I Köpenhamn finns det så många fantastiska restauranger och matställen att det är lätt att tappa räkningen. Låt plånboken, humöret och smaklökarna styra. Kom hungrig!

Ved Stranden 10

Restaurangen som har sitt eget soundtrack bjuder in till en härlig atmosfär och en mysig plats för god mat och trevligt sällskap. Sedan de öppnade 2009 har restaurangen som tradition att erbjuda vinprovning på onsdagar. Ett gott tillfälle att njuta av välsmakat vin och ha en ursäkt att träffas. De erbjuder även Måndagsmat som innebär generösa portioner tillagade av gästkockar från både när och fjärran. Rätterna är inspirerade av kockarnas favoritmat och erfarenheter, med fokus på riktigt bra hantverk. Denna mysiga vinbar har även en butik och uteservering vid Holmens kanal i hjärtat av Köpenhamn.

The Market Asian

På den här restaurangen blir du serverad populära rätter från olika asiatiska kök. De vill gärna visa mångfalden som de asiatiska köken erbjuder, men med en twist. Menyn har därför ett brett utbud med bland annat japansk wagyu och superläckra thailändska wokrätter. The Market är en internationell restaurang, där det öppna köket bidrar till en speciell och inbjudande atmosfär. Meningen är att gästerna ska kunna smaka kärleken till hantverket som dessa rätter kräver. Det serveras även väldigt goda cocktails i olika smaker och färgskalor.

Restaurant Sankt Annæ 8

En av de mysigaste restaurangerna på hippa Chistianshavn, mitt i smeten bland caféer och barer. Är du ute efter dansk husmanskost är denna restaurang något för dig. Det danska köket har mycket fokus på kött, men restaurangen erbjuder även grönsaker och grillade sallader. Här får du god mat och viner till förnuftiga priser. Deras motto är helt enkelt ”mat, vin och hygge”.

Atlas Bar

Njut av nyttiga, gröna rätter med smaker från hela världen. Numera är restaurang Atlas Bar helt växtbaserad och erbjuder därmed ett miljövänligt utbud utan att tumma på kvaliteten. Låt dig frestas av allt från grönsaksbiffar till säsongens risotto. Restaurangen erbjuder även en lyxig trerätters middag för den som vill unna sig något extra.

Torvehallerne

Precis vid Nørreport station ligger Torvehallerne, Köpenhamns stjärna till saluhall. Här trängs grönsaker med ostar, charkuterier, fisk och delikatesser. Njut av fantastiska mathantverk så som glass, gräddbullar, chutney och våfflor – allt egengjort av handlarna på plats. De låter dig gärna smaka, så att du kan hitta dina favoriter.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.