TrA.Subject

TrA.Announcement

Res med bilen till Köpenhamn

Ibland är det helt enkelt bäst att ta bilen. Vi tipsar om bra och prisvärda parkeringar i Köpenhamn för dig som inte vill lägga tid på att leta parkering, men ändå vill besöka Köpenhamns alla attraktioner och sevärdheter.

Köp biljett

Fem tips på parkering

Amager Strandpark

Köpenhamns största strand är Amager Strand och ligger endast fem kilometer från centrum. Denna 4,6 kilometer långa badkust längs med Amager Strandvej är populärast på sommaren, men det går att parkera här även under övriga årstider. Man kan nämligen parkera gratis längs med Amager Strandpark nord, syd och mitt.

Gratis på Frederiksberg

Parkera gratis i två timmar på Frederiksberg med p-skiva. Endast 10-15 minuters promenad från parkering till Rådhusplatsen mitt i centrala Köpenhamn.

Kastellet och Den lille sjöjungfrun

För den som är ute efter att besöka sevärdheter som Kastellet eller den lille sjöjungfrun passar den här parkeringen utmärkt. Det finns gratis parkering i två timmar. Observera att det endast är utvalda platser som är tillåtna att parkera på utan särskilt tillstånd.

Fisketorvet Shoppingcenter

Det går bra att parkera gratis i två timmar, men för längre parkering kostar det rätt mycket (ca 60 DKK/timmen).

Christianshavn och Christiania

Cirka 5-15 minuters promenad från Christianshavn och Christiania kan du parkera gratis på Refshalevej I upp till 3 timmar. Observera att det ska vara minst 3 meter från bilen till mittenlinjen på parkeringen för att inte få böter.

Billigaste parkeringshusen i Köpenhamn

Det är inte alltid det går att komma undan smidigt med gratis parkering. Här finns en lista över de billigaste parkeringshusen i Köpenhamn.

Läs mer

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.