TrA.Subject

TrA.Announcement

Loppisfynd, danska designklassiker, fransk inredning, lyxig skönhet och mode som gör dig unik. Ta en långhelg för att hinna med all bra shopping i huvudstaden.

B & W Loppmarknad

Vintage-loppis med möbler och dansk design i retrostil. Troligen Danmarks största antiklager som rymmer 4000 m2 fyllt med loppisfynd från 40-talet och framåt i tiden. Här kan man gå på jakt från golv till tak och fynda vintage, retrodesign, brukskonst och möbler från olika årtionden.


B & W är ett populärt utflyktsmål på helgerna - köpenhamnarna samlas här och avrundar gärna dagens fynd med en fika eller lunch på Street Food marknaden Reffen, som ligger alldeles intill. 

Hitta hit

B & W Loppmarknad
Refshalevej 163, Köpenhamn

Illums Bolighus

Välbesökt och internationellt erkänt varuhus med fokus på skandinavisk möbeldesign och inredning.


Illums Bolighus grundades 1925 under namnet BO. Bakom etableringen stod den danske affärsmannen Kaj Dessau, som hade sinne för både affärer och estetik.

År 1961 ritade arkitekten Kay Kørbing den nuvarande byggnaden, som idag framstår som ett stilrent och klassiskt byggnadsverk precis intill livliga Amagertorv på Ströget.

De tongivande och visionära skyltfönstren har kännetecknat Illums Bolighus under alla år som ett modernt och tongivande varuhus i den danska huvudstaden, med inredning och design fördelat på fyra våningar.

Hitta hit

Illums Bolighus
Amagertorv 10, Köpenhamn
+45 33141941
illumsbolighus.dk

Norr

Hos NORR hittar du allt från kläder, skor, lyxiga skönhetsprodukter, accessoirer och inredning. Butiken har även ett eget café om man får lust med en välförtjänt fika under shoppingturen.


NORR har ett brett sortiment med danska modemärken som Oh!, Sissel Edelbo, Neo Noir och Birgitte Herskind. Stilen är skandinavisk och designen enkel. Priserna är rimliga och butiken inspirerar till hemmet med sin vackra butiksinredning.

NORR ligger på en av de mysiga tvärgatorna till Ströget som även bjuder på en rad andra mode- och specialbutiker. Ett stenkast härifrån hittar du även Rundetårn - ett 41,5 meter högt torn som är känt för sin spiralgång upp till toppen. Här uppe har man en hisnande utsikt över Köpenhamn.

Hitta hit

Norr
Pilestræde 36, Köpenhamn
norrstores.com

Norr11

Norr11 är ett danskt möbelmärke som förnyar den skandinaviska designtraditionen genom att ta det bästa från gamla klassiker och kombinera med nya trender. Norr11 har ett showroom i Köpenhamn där du kan titta närmare på deras breda sortiment med möbler och belysning.


När Norr11 öppnade 2011 så var tanken att skapa nya tidlösa möbelklassiker designade av morgondagens designers i samarbete med duktiga möbelproducenter. Upplev vacker möbelkonst i naturmaterial som trä, läder och ull med hög hantverksmässig nivå och med en kvalitet som landet är känt för från möbelarkitekter som Wegner, Kjærholm och Arne Jacobsen.

Gå på jakt bland stolar, soffor, bord och daybeds. Här finns även belysning och loungemöbler till terass och trädgård.

Hitta hit

Norr11
Østergade 17, vån 2, Köpenhamn
norr11.com

Notre Dame

Inredningsbutiken Notre Dame är ett måste för den som gillar möbler och inredning i fransk och nordisk stil. Butiken har funnits sedan 1978 och ligger snett emot Vor Frue Kirke som är stadens Domkyrka.


En väldigt trevlig och populär heminredningsaffär med noga utvalda köksprylar, textilier, trädgårdsredskap, porslin och belysning. Priserna är rimliga vilket gör det lätt att fylla korgen.

Notre Dame har alltid inspirerande skyltningar som följer säsongerna. På våren då trädgården eller blomlådorna behöver fräschas upp efter en lång, mörk vinter. Julmånaden då butiken fyller upp med mängder av fint julpynt. Notre Dame har mer än 10.000 varunummer på hyllorna vilket gör det lätt hitta något fint att ta med hem - stort som smått.

Hitta hit

Notre Dame
Nørregade 7, Köpenhamn
notredame.dk

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.