Loppisfynd, danska designklassiker, fransk inredning, lyxig skönhet och mode som gör dig unik. Ta en långhelg för att hinna med all bra shopping i huvudstaden.

B & W Loppmarknad

Vintage-loppis med möbler och dansk design i retrostil. 
 

 

Illums Bolighus

Välbesökt och internationellt erkänt varuhus med fokus på skandinavisk möbeldesign och inredning. 
 

 

Norr

Hos Norr hittar du allt från kläder, skor, lyxiga skönhetsprodukter, accessoarer och inredning. Butiken har även ett eget café om man får lust med en välförtjänt fika under shoppingturen. 
 

Norr11

Norr11 är ett danskt möbelmärke som förnyar den skandinaviska designtraditionen genom att ta det bästa från gamla klassiker och kombinera med nya trender. Norr11 har ett showroom i Köpenhamn där du kan titta närmare på deras breda sortiment med möbler och belysning. 
 

Notre Dame

Inredningsbutiken Notre Dame är ett måste för den som gillar möbler och inredning i fransk och nordisk stil. Butiken har funnits sedan 1978 och ligger snett emot Vor Frue Kirke som är stadens Domkyrka. 
 

 

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.