TrA.Subject

TrA.Announcement

Designern Ilse Jacobsen har bott i Hornbæk under hela sitt liv och hennes modeimperium började med ett par gummistövlar! Idag har hon en internationell business och säljer dessutom kläder och skönhetsprodukter. Besök hennes första butik i Hornbæk.

Alla i den lilla kuststaden känner Ilse. Hon har lyckats sätta Hornbæk på kartan med sin framgångsrika modedesign som även har haft succé utanför Danmarks gränser. Allt började med något så jordnära som gummistövlar och regnställ. Företaget växte i en rasande fart och idag har hon expanderat med klädkollektioner, accessoirer och en egen hudvårdsserier. Dessutom driver hon blomsterbutik och ett lyx-spa; Kurbadet by Ilse Jacobsen, med egen restaurang. Det är svårt att missa Ilse Jacobsen och hennes butiker i Hornbæk, som är väl värda ett besök. Stilen är klassisk sommarhus-feeling med lätta klänningar, sandaler och strandväskor. Allt som man behöver när man bor i en badort som Hornbæk!

Hitta hit med tåg

Ta tåget till Hornbæk – det tar mindre än 30 minuter och tågstationen i Helsingör ligger en kort promenad från färjan.

Blommor: A. R. Friis Vej 3+45 49 70 04 90
Butik: A. R. Friis Vej 2D+45 49 70 03 90
Kurbad: A. R. Friis Vej 16,+45 70 60 60 20
ilsejacobsen.com

Hitta hit med bil

Ta bilen till Hornbæk – det tar cirka 20 minuter med bil från färjan.

Blommor: A. R. Friis Vej 3+45 49 70 04 90
Butik: A. R. Friis Vej 2D+45 49 70 03 90
Kurbad: A. R. Friis Vej 16,+45 70 60 60 20
ilsejacobsen.com

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.