TrA.Subject

TrA.Announcement

Nordrum är ett litet galleri i Hornbæk med lokal konst och hantverk. Galleriet representerar en rad fasta konstnärer som ställer ut keramik, glas, textilier och konstverk av olika slag.

Nordrum fungerar som ett konstnärskollektiv med en duktig skara som presenterar sina utvalda verk i temporära utställningar.

Upplev bland annat textilkonstnären Kirsten Friebert som har ett helt speciellt formspråk. Hennes signatur är fina tryckta blomstermönster och karaktäristiska prickar, som gör  hennes design väldigt lätt att känna igen. Hon är mest känd för hennes sängkläder, kökstextilier, plånböcker och väskor.

Du hittar Nordrum mitt i Hornbæk nära Ilse Jacobsens butiker. Öppet kl. 10-18 under sommarmånaderna.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.