TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabatt

Välkommen till ett fint litet museum som ger inblick i dansk och europeisk konst och kultur i förhållande till både dåtid, nutid och framtid.
Museet ligger i en vacker park, en romantisk trädgård med ett överflöd av rhododendron. Här ligger även en fridlyst ängsmark med massor med rovfåglar och rådjur. Ta en promenad i skogen och Nivå strandpark, som ligger på lagom avstånd från museet. Få 20% rabatt på inträdet när du reser med oss!

20% rabatt mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Rabatten gäller för antalet pers. på biljetten, dock max 5 pers/biljett. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

Boka resa

Nivaagaards Malerisamling

Nivaagaards Malerisamling grundades av godsägaren Johannes Hage, som 1908 överlät sin privata konstsamling till allmänheten som en självständig institution. Museet ligger i en stor, romantisk trädgård med gamla vackra träd och många olika rhododendron. Vidare visar museet två eller tre årliga specialutställningar, ofta av nyare eller modern konst.
Nivaagaard handlar om att vidga vyerna hos såväl den inbitne konstintresserade som den kommande generationen av nyfikna entusiaster. Samlingarna ska vara tillgängliga för alla, på besökarens premisser, och låta alla få uppleva ett konstmuseum med högt i tak och spännande, aktuella utställningar. Upplev renässansen, barocken, den danska guldåldern, textilier, skulpturer och collageinstallationer och mycket annat på detta pittoreska lilla museum söder om Helsingör.

 

utstallning

Hitta hit

Adress

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2, Nivå
2990 Nivå, Danmark

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.