TrA.Subject

TrA.Announcement

Klassisk dansk mat i historiska miljöer med massor av själ. På Nordsjälland hittar du gästgiverier med anor från 1700-talet.

Humlebæk Kro

Om man åker från Helsingör mot Köpenhamn längs med Strandvägen så kommer man förbi Gamle Humlebæk Kro. Ett anrikt gästgiveri som funnits sedan 1740 på Christian den VI:s tid. En välbesökt krog som har haft fullt i köket och bland borden under årens lopp. 
 

Fyrkroen

På Nordsjällands spets ligger kustorten Gilleleje. Och i närheten av Gilleleje ligger matstället Fyrkroen vid Nakkehoved Fyr. Du hittar den vackert placerad med panoramautsikt över Kattegatt mitt bland storslagen natur med små stigsystem genom skogen. 
 

Ta bilen till Danmark för lite mer hygge

Spara pengar när du tar bilen till Danmark, priset online är billigare än vid köp i hamn.
Helsingborg-Helsingör
578:-
Boka nu
Du behöver inte boka en specifik tid, din biljett gäller hela dagen. Överfarten tar ca 20 minuter

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.