Klassisk dansk mat i historiska miljöer med massor av själ. På Nordsjälland hittar du gästgiverier med anor från 1700-talet.

Humlebæk Kro

Om man åker från Helsingör mot Köpenhamn längs med Strandvägen så kommer man förbi Gamle Humlebæk Kro. Ett anrikt gästgiveri som funnits sedan 1740 på Christian den VI:s tid. En välbesökt krog som har haft fullt i köket och bland borden under årens lopp. 
 

Fyrkroen

På Nordsjällands spets ligger kustorten Gilleleje. Och i närheten av Gilleleje ligger matstället Fyrkroen vid Nakkehoved Fyr. Du hittar den vackert placerad med panoramautsikt över Kattegatt mitt bland storslagen natur med små stigsystem genom skogen. 
 

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer. Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.