Bakken

Påsk på Bakken

Kom och besök Bakken i påsk och njut av en härlig påskmiddag tillsammans med familj och vänner. Upplev parken vackert påskpyntad och ta del av alla familjeaktiviteter, kombinera besöket med ölprovning på Bakkens olika pubar och barer medan barnen springer mellan alla åkattraktioner. Eller varför inte utmana hela sällskapet i Bakkens 5-kamp?

Bakken ligger några minuter norr om Köpenhamn och är världens äldsta nöjespark. Med mer än 130 olika attraktioner är Bakken ett eldorado för alla med smak för fart och vind. Åkbandet ger dig och familjen fria åk till alla attraktioner – hela dagen. Här finner du flera berg- och dalbanor, pariserhjul, spel- och skjutbanor och många andra roliga och extrema upplevelser.

På Bakken är det alltid gratis entré och massor av gratis underhållning för både stora och små. Det är tillåtet att ta medtagen mat och dryck in i parken.

Se öppettider

 

Hitta hit

Du kommer snabbt till Bakken med tåget från Helsingör till Klampenborg. Från stationen tar det cirka 10 minuter att gå. Du kan också ta en häst och vagn som brukar finnas utanför tågstationen. Från Helsingör tar det ca 40 minuter att köra med bil.

 

Parkering

Det finns en parkering precis vid ingången till Bakken – infart från Klampenborgvej. Parkering kostar 60 DKK per dag och fordon.

 

Svenska dagar på Bakken

Alla fredagar i maj och Sveriges nationaldag den 6 juni 2019 är ”Svenska dagar” på Bakken. Det innebär att det är extra fördelaktigt för svenska gäster att besöka nöjesparken då 1 svensk krona = 1 dansk krona. Erbjudandet gäller vid kontant betalning med svenska kronor på hela Bakken.

 

Besök Korsbæk på Bakken

Den lilla byn Korsbæk på Bakken är uppbyggd efter den kända danska TV-serien Matador som utspelar sig i Danmark under 20- och 30-talet. Alla byggnader, fasader och interiörer är hämtade från serien och i byn kan du besöka butiker, uppleva musik och möta alla kända karaktärer från serien.

 

Nu även öppet till höst och jul

Förra årets premiär av höst och jul på Bakken gjorde stor succé! Numera är Bakken inte bara en sommarpark utan även en familjedestination värd att besöka under årets alla årstider. Upplev Bakken i vackra höstfärger eller gör ett besök vid jul då ni kan strosa på julmarknad och njuta av ett gott danskt julbord.

30%

Din rabatt

På Bakken är det alltid gratis entré och massor av gratis underhållning för både stora och små. Rabatt för åkband gäller mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Rabatten gäller för antalet pers. på biljetten, dock max 5 pers/biljett. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

30% rabatt

Pris åkband 188 DKK (Ord pris 269 DKK). Pris Miniåkband* 132 DKK Ord pris 189 DKK). 

Hämta din rabattkupong här!

Gäller endast under påsken 12 april – 30 april samt perioden 28 augusti – 8 september 2019.

 

*Miniåkbandet gäller för 11 attraktioner för barn upp till 115 cm.