Halloween på Tivoli

Besök Halloween på Tivoli och upplev flotta utstyrslar och massor med läskigt pynt. Och såklart blir det även karusellåk. Skrik så högt du kan när du är modig nog att testa Demonen eller någon av bergochdalbanorna. För de de minsta anordnas det skattjakt och för de lite äldre passar kanske ett besök i det hemsökta skräckhuset?

 

Halloween på Tivoli bjuder på monster, zombier, spöken och andra skrämmande varelser. Den stora trädgården kommer vara pyntad med skräcktema och självklart kommer det även i år att vara fullt med pumpor. Vill man ta vara på utsikten passar ett åk i Himmelskibet eller i slänggungorna. Restaurangerna kommer ha öppet med värmande mat för alla hungriga själar.

Halloween på Tivoli pågår 11 oktober - 3 november 2019.

18%

För dig som prenumererar

Ta färjan till Tivoli i Köpenhamn! Du får 18% rabatt på entré och 25% rabatt på entré & turpass. För att få rabatten ska du köpa biljetten online, där du loggar in med en kod.

Erbjudandet gäller endast dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Koden du ska använda får du direkt på mail när du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

Besök Tivoli

Välkommen till skandinaviens mest besökta nöjespark Tivoli! Innanför entrén finns vackra, mysiga parker och Tivoli har flera scener för musik, teater och dans. Attraktionerna riktar sig både till stora och små besökare, och det finns allt från riktiga klassiker till tuffare åkattraktioner. 

 

Åka karusell

Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och fortfarande Danmarks mest besökta turistmål. Här finns karuseller för alla smaker, både de vilda och de lite lugnare. För att prova åkattraktionerna i Tivoli måste du köpa biljetter. Köper du ett ”turpas” har du fritt inträde till allt. Tivoli ligger bara några minuters promenad från Rådhusplatsen och Huvudbangården.

Köp biljett och turpass

Underhållning och middag

På Tivoli kan du alltid njuta av kulturella upplevelser som konserter, musikaler och dansföreställningar. Passa på att kombinera besöket på teatern med en god middag på Tivolis många matställen. Här finns allt från restauranger, kaféer, grillställen samt öl- och vinstugor.

Tivolis säsonger

Tivolis huvudsäsong är från april till september, men nöjesfältet har numera öppet även andra tider på året. Under oktober blir Tivoli till en Halloween-värld och i mitten av november börjar julsäsongen med en av nordens bästa julmarknader. Även under vintersäsongen öppnar Tivoli upp för sportlovsaktiviteter som en tur på skridskobanan framför det eleganta boutiquehotellet Nimb.

Mer på Tivoli

För dig som är designintresserad kan du passa på att studera Paul Henningsens historiska lampor på nära håll när utställningen ”PH i Tivoli” öppnar i Woodhouse. Paul Henningsen var Tivolis chefsarkitekt under 40-talet och i år är det 125 år sedan han föddes. Utställningen ingår i entrén till Tivoli och pågår under hela året.

Hitta hit

Adress:
Vesterbrogade 3
1630 København K

Restid:
Ca 45 minuter med bil eller 1 h med tåg från Helsingör.

Båt+Tåg biljett Köpenhamn

nyhetsbrev

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.