Tivoli

Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och fortfarande Danmarks mest besökta turistmål. Här finns karuseller för alla smaker, både de vilda, och de lite lugnare. Tivoli ligger bara några minuters promenad från Rådhusplatsen och Huvudbangården.

Attraktioner

Tivoli investerar i nya attraktioner och ersätter en del gamla löpande under 2019. Det kommer bla att finnas antennfria radiobilar och berg & dalbanan Odinexpressen ersätts av Mælkeveje som blir ännu högre. Barnberg & dalbanan Karavanen byggs om i orientalisk stil och blir bla längre med kupoler och minareter och 3 i 1 attraktionen Fatamorgana blir betydligt vildare. För att prova åkattraktionerna i Tivoli, måste du köpa biljetter. Köper du ett ”turpas” har du fritt inträde till alla.

 

Underhållning och middag

Gå på konserter, musikaler, dansföreställningar eller cabareter och kombinera besöket på teatern med en god middag på ett av Tivolis många matställen. Här finns både restauranger, kaféer, grillställen samt öl- och vinstugor.

Djuren i Hackbacke skogen har lästs av generationer och sätts nu upp i Glassalen på Tivoli, premiär 10 maj. Barnboksklassikern med de kända karaktärerna Klas Klättermus, Mårten Skogsmus och Mickel räv.

Fredags rock 

Tom Jones uppträder fredagen den 5 juli 22.00 på Plænen. Gratis inträde till konserten när entrén till Tivoli är betald. 

PH i Tivoli 

Från den 1 februari kan alla design intresserade studera PH:s historiska lampor på nära håll. Utställningen PH i Tivoli ligger i Woodhouse. Paul Henningsen var Tivolis chefsarkitekt under 40-talet, i år är det 125 år sen han föddes. Utställningen ingår i entrén till Tivoli och pågår under hela året.

Julmarknaden, är den största och mest besökta julmarknaden i Köpenhamn. Här kan du uppleva en härligt stämning med doft av kanel, snötäckta granar, mysiga bodar, häftiga attraktioner och massor av juleljus.

18%

För dig som prenumererar

När du seglar med oss över sundet får du rabatt på både entré och turpass. För att få rabatten ska du köpa entré och turpass online. Du får 18% rabatt på entré och 25% rabatt på entré & turpass. För att få rabatten ska du köpa biljetten online, där du loggar in med en kod.

Erbjudandet gäller endast dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Koden du ska använda får du direkt på mail när du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.