TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabatt på Tivoli

Besök magiska Tivoli som alltid bjuder på flera timmar av härlig underhållning. Tivoli har allt som en nöjespark förväntas ha och mer därtill!

Ta färjan till Tivoli i Köpenhamn! Du får 20% rabatt på inträde och 23% rabatt på inträde & åkpass till karusellerna. För att få rabatten ska du köpa Tivolibiljetten online, där du loggar in med koden tivoli2023.

Boka resa

 

Åkattraktioner för stora och små

Ett säkert tecken på att sommaren närmar sig är att Tivoli öppnat för säsongen. Förgyll våren och sommaren med karusellåkning i skandinaviens mest besökta nöjespark Tivoli! Innanför entrén finns vackra, mysiga parker och Tivoli har flera scener för musik, teater och dans. Attraktionerna riktar sig både till stora och små besökare, och det finns allt från riktiga klassiker till tuffare åkattraktioner.

Besök Tivoli

Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och fortfarande Danmarks mest besökta turistmål. Här finns karuseller för alla smaker, både de vilda och de lite lugnare. För att prova åkattraktionerna på Tivoli måste du köpa biljetter. Köper du ett åkpass har du fritt inträde till allt. Tivoli ligger bara några minuters promenad från Rådhusplatsen och Huvudbangården.

Köp biljett och åkpass

Underhållning och middag

På Tivoli kan du alltid njuta av kulturella upplevelser som konserter, musikaler och dansföreställningar. Passa på att kombinera besöket på teatern med en god middag på Tivolis många matställen. Här finns allt från restauranger, kaféer, grillställen samt öl- och vinstugor.

 

Tivolis säsonger

Tivolis huvudsäsong är från april till september, men nöjesfältet har numera öppet även andra tider på året. Under oktober blir Tivoli till en Halloween-värld och i mitten av november börjar julsäsongen med en av nordens bästa julmarknader. Även under vintersäsongen öppnar Tivoli upp för sportlovsaktiviteter som en tur på skridskobanan framför det eleganta boutiquehotellet Nimb.

Mer på Tivoli

Magin på Tivoli varar året runt. Från den vackra vårblommande trädgården på våren, till roliga sommarupplevelser med fjärilar i magen, höstmys när löven faller och julstämning under hjärtans firande när snön faller.

Vackra ställen

Form, doft och färger tar dig till hjärtat av Tivoli
På Tivoli finns det gott om plats för alla gäster att njuta av åkattraktioner, matställen, scener och trädgårdar. Trädgården erbjuder många oaser och mysiga platser där du kan njuta av de vackra omgivningarna.

Läs mer om de vackraste platserna i Tivoli i den här guiden. Ta en promenad i Trädgården, hitta de vackra platserna och hänförs av atmosfären.

Hitta hit

Med bil

Adress:
Vesterbrogade 3
1630 København K

Restid:
Det tar cirka 45 minuter med bil från Helsingör.
Här finns tips på parkering i Köpenhamn.

För mer information om öppettider och priser besök Tivolis hemsida.

Med tåg

Adress:
Vesterbrogade 3
1630 København K

Restid:
Det tar cirka 1 timme med tåg från Helsingör.

Båt+Tåg biljett Köpenhamn

Parkering & öppettider

Om du tar bilen kan det vara skönt att slippa leta parkering. Vi har därför samlat några tips på bra och billiga parkeringsplatser i Köpenhamn. 

Hitta parkering

Påsk på Tivoli pågår 31 mars - 8 april.
Sommar på Tivoli pågår 31 mars - 24 september.
Halloween på Tivoli pågår 12 oktober - 5 november.
Jul på Tivoli pågår 17 november - 31 december.

För mer information om öppettider och priser besök Tivolis hemsida.

nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.