TrA.Subject

TrA.Announcement

Lyx på danska

Det är lätt att ta bilen på färjan till Danmark. Endast 20 minuter tills du är utomlands. Följ med Kent och Anki på ett äventyr till spa och kultur med övernattning, precis på andra sidan havet. De berättar om sin hyggetur där de lyxar till det lite extra i Helsingörtrakterna.

På vägen dit

Med bilen färdigpackad och klar är vi redo för en tvådagarstur till Danmark. Med Landskrona som utgångspunkt körde vi mot Helsingborg. Väl på båten är två röda pölser ett måste. Får ju även passa på att handla lite gott att ha med i bilen.

Smörrebröd och bubbel

Bilen satte kurs mot Strandmöllekrogen där vi möttes av en underbar utsikt. Vi unnade oss bubbel vid ankomst. Till maten tog vi in olika smörrebröd och drack både cider och öl. En fröjd både för ögat och magen. Avslutningsvis njöt vi av en god efterrätt och kaffe. Ett mycket trevligt ställe!

Spalyx på Marienlyst

På väg till Marienlyst tog vi en liten promenad på stranden vid hamnen och marinan i Helsingör. Sen var det dags att checka in på hotellet. Ett fantastiskt rum väntade med underbar utsikt. Kan man vara annat än nöjd? Vi invigde vistelsen på rummet med bubbel innan vi gick ner till spaet. På spaavdelningen fanns det mycket att välja mellan som strandbastu, uppvärmda pooler och saltterapi. Marienlyst har till och med en egen väldoftande saltskrubb som man får använda för extra lyx.

På kvällen begav vi oss mot restaurangen för att avnjuta en 5-rätters middag i fantastisk miljö. Ett extra plus för servicepersonalen för att de såg till att kvällen blev magisk.

Naturcafé och modern konst

Efter en storslagen frukost med havsutsikt och vackra fotografier på innemiljön på Marienlyst, fortsatte vi färden mot vackra Ninas Naturcafé. Här fikade vi olika sorters kakor och köpte även med oss hemgjord marmelad. Supertrevligt!

Vidare mot Louisiana och deras fina konstutställningar. Här kikade vi runt och tittade på alla möjliga konstverk, både inne och i trädgården. Besöket avslutades med en fika i caféet och shopping i butiken.

Mätta, belåtna och på gott humör blev det hemfärd mot färjan och Landskrona igen.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.