TrA.Subject

TrA.Announcement

Se och upplev fantastiska och otroliga rekord

Se och upplev fantastiska och otroliga rekord från hela världen på det interaktiva Guinness World of Records Museum. Stället är det enda i sitt slag i Europa. Se och upplev fantastiska och otroliga rekord från hela världen på det interaktiva museet på Ströget i Köpenhamn. Möt världens längsta man och prova att slå ditt eget rekort i Game Zone.

Guinness World of Records Museum  är en del av Ripley's Believe It or Not- koncernen, där även H.C. Andersen Eventyrhuset och Mystic Exploratore ingår. 

Hitta hit

Hitta hit med bil

Det går bra att köra till museet. Från Helsingör via E47 tar resan ungefär 45 minuter. 

Adress
Østergade 16
1100 København
Danmark

Hitta hit med tåg

Från Helsingør St. kan ni ta tåget till museet. Hoppa av på Kongens Nytorv och gå sista biten (ca 2 minuter). 

Adress
Østergade 16
1100 København
Danmark

Öppettider & parkering

Guinness World of Records Museum öppnar kl. 10 alla dagar. Under högsäsong har de öppet ända till kl. 21. Se resterande tid på året på deras egen hemsida.

Högsäsong gäller perioden 15 juni - 31 augusti.

Om du tar bilen kan det vara skönt att slippa leta parkering. Vi har därför samlat några tips på bra och billiga parkeringsplatser. 

Hitta parkering

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.