Kadetten

Njut av ekologiska rätter, kaffe och hembakat bröd på caféet vid Kronborg Slott.

Ät på Kadetten

Slagter Baagøe

Danmark är känt för sina specialbutiker och många handlar fortfarande dagligen hos “egen” slaktare, bagare och osthandlare.

Ät på Slagter Baagøe

Rådmand Davids Hus

Njut av smörrebröd och andra klassiska danska rätter i ett av Helsingörs äldsta hus.

Ät på Rådmand Davids Hus

Strejf

Precis intill färjeterminalen hittar du ett av de senaste tillskotten på Helsingörs restauranghimmel. Strejf ligger i den historiska gamla stationsbyggnaden med utsikt mot Kronborg, Sverige och hamninloppet.

Ät på Strejf

Værftets Matmarknad

Franskt, syriskt, spanskt. Locka smaklökarna till matmarknaden som ligger alldeles intill färjeterminalen i Helsingör. Här kan du frestas bland streetfood bodar med mat från olika världsdelar. Hitta dina favoriter och njut av din tallrik i sommarsolen vid ett av långborden.

Ät på Værftets Matmarknad

Mat Helsingör - Bistro Franchophile

Härlig stämning varvat med goda, genuina franska lanträtter och välkända bistroklassiker. Stället ligger i den fina gamla Færgegården nära Skt. Olai kyrkan.

Ät på Bistro Franchophile

Café JFK

Njut av en riktigt god fika. På JFK pressar de juicen, mixar smoothien och maler kaffebönorna. De serverar också spröda mackor och läckra kakor.

Ät på JFK

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer. Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.