TrA.Subject

TrA.Announcement

Besök tropiskt badland

Njut av bad, lek och mys med familjen på Lalandia i Rödby. Lalandia har laddat upp med massor av aktiviteter under lovet. Susa iväg i de roliga vattenrutchbanorna i tropiska Aquadome eller lek i det stora Monky Tonky-leklandet. 

Besök Lalandia

Massor av familjetid

På Lalandia i Rödby kan ni varva kittlande äventyr med avkoppling i den stora vattenparken, släppa loss i leklandet, gå på bio, åka skridskor och prova bowling, bågskytte, bordtennis och biljard. Men framförallt får ni massor av tid till att bara vara med varandra.

Tar du bilen? Med AutoBizz Smart åker du enklast och billigast.

Skaffa AutoBizz Smart

Hitta hit

Lalandia ligger i Rødby i södra Danmark, cirka två timmar från Helsingör.

Adress: Lalandia-centret 1, DK-4970

https://www.lalandia.dk/sv-se

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.