Njut av den fantastiska naturen och utsikten mot sagoliknande Frederiksborg Slott från vattnet eller längs en promenad runt Hilleröd Slottssjö.

Den 2 km långa sträckan tar dig runt de tre holmarna på Frederiskborg Slott, Barockparken och bryggan. Från bryggan kan man åka en tur på sjön med den lilla färjan som fulländar platsens romantiska stämning.

Sjöstigen och dess magiska utsikt blev tillgänglig för offentligheten år 2000. Om man följer stigen så förs man in genom slottsgården och kan se slottet på nära håll samt porten och den del av kyrkan som klarade sig undan branden år 1859. Sträckan leder raka vägen till Slottsgatan i Hilleröd om man har lust att avsluta promenaden på stans gågata.

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer.  Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.