TrA.Subject

TrA.Announcement

Mer än bara sand

På festivalen finns det även en lekplats för barnen där de kan skapa sina egna konstverk av sand. Café finns på plats för den som är sugen på en fika. 

25% rabatt på inträde mot uppvisande av giltig färjebiljett Helsingborg-Helsingör. Besök Sandskulpturfestivalen

Boka resa

Inga vanliga sandslott

Det visas fascinerande konstverk av sand på Sandskulturfestivalen i Hundested. Skepp, människor och djur – det finns inga gränser för de konstnärer som under bar himmel fått skapa sina fantastiska mästerverk. Här finns det skulpturer i alla möjliga former och storlekar.

Årets sandskulpturfestival pågår 18 maj - 22 oktober 2023

Mer i Hundested

Det finns mer att uppleva i Hundested! Denna charmiga fiskeby erbjuder allt från kultur och historia till vacker omgivning och natur. Det finns flera aktiviteter för barn och det är hygge på hög nivå att strosa runt och se på kyrkan, naturen och allt annat som Hundested erbjuder.

Mot Hundested

Hitta hit

Hundested ligger strax under en timmes bilfärd från Helsingörs färjeläge.

Hundested Sandskulpturfestivalen
Kajgaden 7 c
3390 Hundested
+45 50 47 98 30
www.sandfestival.dk

Ta bilen till Danmark för lite mer hygge

Spara pengar när du tar bilen till Danmark, priset online är billigare än vid köp i hamn.
Helsingborg-Helsingör
578:-
Boka nu
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.